Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAPÁ BOLSO Nacional Río
94’ElChino Tactiek OK2012
52% Balbezit 48%
29% Spel op eigen helft 71%
21 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
77.5 gemiddelde waardering 63.6
outstanding Schieten excellent
incredible Passen solid
formidable Verdedigen brilliant


2e minuut.
Deblekeli kopt de bal weg. Blanc rent richting de bal. Blanc geeft een hoge lob. Dan springt en kopt de bal. Iriarte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAPÁ BOLSO - Nacional Río 1:0

9e minuut.
Pikulec neemt vlug de vrije trap. Blanc kopt de bal weg. Lenzi heeft problemen om de bal te vangen. Dan rent richting de bal. Dan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PAPÁ BOLSO - Nacional Río 2:0

14e minuut.
Daar is Blanc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanc speelt de bal door. Cañate is nu in balbezit. Dan rent richting de bal. Dan haalt uit met een fantastische trap. Iriarte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Banussi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blanc probeert naar een medespeler te passen. Pikulec met een sublieme pass. Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Deblekeli met een sublieme pass. Blanc rent richting de bal. Blanc geeft de bal voor. Dan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Tozzi is nu in balbezit. Banussi onderschept slim de pass. Banussi geeft een hoge lob. Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan haalt uit met een fantastische trap. Iriarte bokst de bal weg.

24e minuut.
Blanc rent richting de bal. Blanc geeft een hoge lob. Giani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañate onderschept slim de pass. Cañate haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Rodas kopt de bal weg. Banussi heeft problemen om de bal te vangen. Montecinos rent richting de bal. Banussi onderschept slim de pass. Banussi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Banussi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sánchez raakt geblesseerd tijdens het duel. Kesman met een snel genomen vrije trap. Macchi krijgt zijn hoofd ertegen. Guran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAPÁ BOLSO - Nacional Río 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAPÁ BOLSO 26%, Nacional Río 74%.
PAPÁ BOLSO - Nacional Río 2:1

60e minuut.
Kesman passt de bal met de wreef. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesman rent richting de bal. Kesman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Doeltrap. Gutiérrez komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Tozzi speelt de bal door. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez passt de bal met de wreef. Lozano rent richting de bal. Lozano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Banussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Banussi passt de bal met de wreef. De Liguori is nu in balbezit. De Liguori geeft een hoge lob. Dan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAPÁ BOLSO - Nacional Río 3:1

76e minuut.
Blanc is nu in balbezit. Blanc geeft de bal voor. Klungelig pakt Giani de bal. Cañate rent richting de bal. Cañate schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Banussi onderschept slim de pass. Banussi passt de bal met de wreef. Blanc is nu in balbezit. Blanc geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Banussi met een sublieme pass. De Liguori is nu in balbezit. De Liguori geeft de bal voor. Dan is nu in balbezit. Dan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tozzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kesman probeert naar een medespeler te passen. Macchi rent richting de bal. Macchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ure is nu in balbezit. Lozano verovert de bal door een tackle van achteren. Lozano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PAPÁ BOLSO - Nacional Río 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAPÁ BOLSO 32%, Nacional Río 68%.
PAPÁ BOLSO - Nacional Río 3:2