Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Salmia F.C. LCM 2.0
Black knight Tactiek temp66_a
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
19 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
72.7 gemiddelde waardering 74.4
outstanding Schieten outstanding
formidable Passen outstanding
formidable Verdedigen outstanding


1e minuut.
Klungelig pakt Nunès de bal. Nunès geeft een hoge lob. Bas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Salmia F.C. - LCM 2.0 1:0

2e minuut.
Echeconanea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunès met een sublieme pass. Dolgetta rent richting de bal. Dolgetta haalt uit met een fantastische trap. Maute Saravia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Salmia F.C. - LCM 2.0 2:0

4e minuut.
Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Laport de bal. Bas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bas haalt uit met een fantastische trap. Maute Saravia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Lavallén passt de bal zonder na te denken. Nunès met een sublieme pass. Dolgetta rent richting de bal. Dolgetta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Salmia F.C. - LCM 2.0 3:0

8e minuut.
Avren kopt de bal weg. Tyfos rent richting de bal. Bas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bas krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Vázquez onderschept slim de pass. Pose is nu in balbezit. Godderie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pose onderschept slim de pass. Pose draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vázquez is nu in balbezit. Vázquez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Salmia F.C. - LCM 2.0 3:1

22e minuut.
Bas probeert naar een medespeler te passen. Germi rent richting de bal. Germi probeert naar een medespeler te passen. Bas is nu in balbezit. Bas haalt uit met een fantastische trap. Maute Saravia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Germi rent richting de bal. Germi geeft de bal voor. Daar is Ţărus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolgetta rent richting de bal. Dolgetta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Laport geeft een hoge lob. Flores is nu in balbezit. Flores met een sublieme pass. Vázquez is nu in balbezit. Vázquez draait met de bal, schiet en ... Uzdowski bokst de bal weg.

32e minuut.
Bas is nu in balbezit. Bas passt de bal zonder na te denken. Nunès speelt de bal door. Dolgetta is nu in balbezit. Dolgetta haalt uit met een fantastische trap. Maute Saravia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Echeconanea bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Germi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dolgetta maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salmia F.C. - LCM 2.0 4:1

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avren met de inworp. Germi geeft een hoge lob. Dolgetta krijgt zijn hoofd ertegen. Maute Saravia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Salmia F.C. - LCM 2.0 5:1

40e minuut.
McIntyre passt de bal zonder na te denken. Nunès is nu in balbezit. Nunès probeert naar een medespeler te passen. Dolgetta rent richting de bal. Dolgetta haalt uit met een fantastische trap. Maute Saravia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salmia F.C. 32%, LCM 2.0 68%.
Salmia F.C. - LCM 2.0 5:1

47e minuut.
Laport geeft een hoge lob. Majcherek is nu in balbezit. Vázquez onderschept slim de pass. Vázquez draait met de bal, schiet en ... Uzdowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salmia F.C. - LCM 2.0 5:2

49e minuut.
Germi probeert naar een medespeler te passen. Bas is nu in balbezit. Alarcón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alarcón krijgt een gele kaart. Bas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Avren zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dolgetta maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Avren probeert naar een medespeler te passen. Bas is nu in balbezit. Tyfos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tyfos krijgt een gele kaart. Bas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dolgetta kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Maute Saravia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Buitenspel voor Vázquez. Goede buitenspelval van de verdediging. Veysəloğlu komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Wiederkehr onderschept slim de pass. Wiederkehr speelt de bal door. Pose bereikt de bal nog maar net als eerste. Pose haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Salmia F.C. - LCM 2.0 5:3

64e minuut.
Zaev rent richting de bal. Zaev passt de bal in één keer door. Flores probeert naar een medespeler te passen. Vázquez rent richting de bal. Vázquez schiet op doel. Uzdowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Inworp. Bolimowski komt het veld opgelopen. Barragán komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flores met een snelle inworp. Wiederkehr speelt de bal door. Flores geeft een hoge lob. Pose maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Alarcón geeft een hoge lob. Flores rent richting de bal. Godderie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Godderie krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Bolimowski passt de bal met de wreef. Germi is nu in balbezit. Germi passt de bal in één keer door. Bas rent richting de bal. Echeconanea onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Germi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bas maakt een snoekduik en kopt de bal. Maute Saravia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Lavallén passt de bal met de wreef. Germi bereikt de bal nog maar net als eerste. Germi passt de bal in één keer door. Bas is nu in balbezit. Bas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Laport is nu in balbezit. Nunès verovert de bal door een tackle van achteren. Nunès probeert naar een medespeler te passen. Veysəloğlu is nu in balbezit. Veysəloğlu draait met de bal, schiet en ... Maute Saravia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Flores passt de bal zonder na te denken. Wiederkehr rent richting de bal. Wiederkehr passt de bal in één keer door. Vázquez is nu in balbezit. Vázquez draait met de bal, schiet en ... Barragán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salmia F.C. 45%, LCM 2.0 55%.
Salmia F.C. - LCM 2.0 5:3