Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gaucho Punteador El Tanque Sirley
Exp3322 Tactiek Jefe Gorgory
58% Balbezit 42%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
64.2 gemiddelde waardering 61.8
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Johansson met een snelle inworp. Fusarpoli is nu in balbezit. Fusarpoli passt de bal in één keer door. Kruszczyński is nu in balbezit. Kruszczyński draait met de bal, schiet en ... Illescas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Cesir geeft een lange en hoge pass. Wüthrich geeft de bal voor. Cañete kopt de bal weg. Ntiabis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntiabis draait met de bal, schiet en ... Illescas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Wüthrich geeft een lange en hoge pass. Ntiabis bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Martín naar de kleedkamers voor een vroege douche.

14e minuut.
Ivakin kopt de bal weg. Daar is Cesir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kruszczyński is nu in balbezit. Kruszczyński geeft een hoge lob. Cañete krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaucho Punteador - El Tanque Sirley 1:0

20e minuut.
Cesir bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesir passt de bal zonder na te denken. Tosi probeert naar een medespeler te passen. Ntiabis rent richting de bal. Ntiabis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Mee bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Gaspar met de inworp. Mee bereikt de bal nog maar net als eerste. Mee draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Illescas trapt de bal weg. Radojičić kopt de bal weg. Daar is Ntiabis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ntiabis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaucho Punteador - El Tanque Sirley 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaucho Punteador 34%, El Tanque Sirley 66%.
Gaucho Punteador - El Tanque Sirley 2:0

57e minuut.
Sochacki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mizda komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Gaspar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mee is nu in balbezit. Valderrama legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mee is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boğatay zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Hałuszko probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fusarpoli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ntiabis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaucho Punteador - El Tanque Sirley 3:0

69e minuut.
Fusarpoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusarpoli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kruszczyński de bal. Kruszczyński geeft een hoge lob. Ntiabis maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Boğatay probeert naar een medespeler te passen. Ciarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wüthrich is nu in balbezit. Ciarkowski onderschept slim de pass. Ciarkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Tosi met een sublieme pass. Kruszczyński heeft problemen om de bal te vangen. Kruszczyński geeft een hoge lob. Cañete maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaucho Punteador - El Tanque Sirley 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaucho Punteador 48%, El Tanque Sirley 52%.
Gaucho Punteador - El Tanque Sirley 4:0