Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Atletico Conventos Club Nacional de Futsal
Osolemio Tactiek 442 1.0
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
14 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 53.7
excellent Schieten very good
solid Passen solid
excellent Verdedigen excellent


8e minuut.
Janvion onderschept slim de pass. Chery rent richting de bal. Burbano begaat een overtreding. Burbano krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Osvaldo passt de bal zonder na te denken. Ribas rent richting de bal. Ribas schiet op doel. Isaksson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Damasio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Conventos - Club Nacional de Futsal 1:0

13e minuut.
Manzi met een sublieme pass. Ribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ott probeert naar een medespeler te passen. Grandi is nu in balbezit. Grandi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Barreira speelt de bal door. Oliva met een sublieme pass. Chery bereikt de bal nog maar net als eerste. Střihavka rent richting de bal. Střihavka schiet op doel. Velázquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Damasio speelt de bal door. Osvaldo kopt de bal weg. Ribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribas haalt uit met een fantastische trap. Damasio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Conventos - Club Nacional de Futsal 2:0

26e minuut.
Ribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Landa begaat een overtreding. Ribas raakt geblesseerd tijdens het duel. Osvaldo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ribas krijgt zijn hoofd ertegen. Damasio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Ribas is nu in balbezit. Osvaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Osvaldo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Grandi de bal. Grandi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Ribas rent richting de bal. Mutsch onderschept slim de pass. Mutsch speelt de bal door. Střihavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Střihavka draait met de bal, schiet en ... Velázquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Barreira kopt de bal weg. Grandi rent richting de bal. Grandi met een sublieme pass. Ribas rent richting de bal. Ribas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Conventos - Club Nacional de Futsal 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Conventos 45%, Club Nacional de Futsal 55%.
Club Atletico Conventos - Club Nacional de Futsal 3:0

49e minuut.
Osvaldo probeert naar een medespeler te passen. Ribas is nu in balbezit. Ribas passt de bal zonder na te denken. Grandi rent richting de bal. Grandi draait met de bal, schiet en ... Damasio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Oliva probeert naar een medespeler te passen. Střihavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Střihavka passt de bal in één keer door. Chery is nu in balbezit. Chery draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Ribas is nu in balbezit. Grandi is nu in balbezit. Grandi passt de bal in één keer door. Ribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ribas met een sublieme pass. Grandi rent richting de bal. Isaksson is nu in balbezit. Grandi verovert de bal door een tackle van achteren. Grandi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Osvaldo is nu in balbezit. Osvaldo passt de bal zonder na te denken. Grandi is nu in balbezit. Grandi draait met de bal, schiet en ... Damasio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Conventos - Club Nacional de Futsal 4:0

86e minuut.
Toledo heeft problemen om de bal te vangen. Janvion bereikt de bal nog maar net als eerste. Janvion passt de bal zonder na te denken. Střihavka rent richting de bal. Střihavka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Conventos - Club Nacional de Futsal 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Conventos 63%, Club Nacional de Futsal 37%.
Club Atletico Conventos - Club Nacional de Futsal 4:1