Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Super Campeones FC La Blanqueada FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Bizera geeft de bal voor. Rocha is nu in balbezit. Salces begaat een overtreding. Salces krijgt een gele kaart. Rocha raakt geblesseerd tijdens het duel. Arana komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Peletti rent richting de bal. Peletti met een sublieme pass. Inworp. Barros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tenorio geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Peletti rent richting de bal. Arana rent richting de bal. Arana passt de bal met de wreef. Rocha rent richting de bal. Rocha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Campeones FC - La Blanqueada FC 1:0

15e minuut.
Galilea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto verovert de bal door een tackle van achteren. Nieto passt de bal in één keer door. Daar is Berisso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berisso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klungelig pakt Barros de bal. Daguerre is nu in balbezit. Daguerre geeft de bal voor. Berisso heeft problemen om de bal te vangen. Berisso draait met de bal, schiet en ... Paal!

42e minuut.
Peletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Peletti geeft een hoge lob. Daar is Barros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daguerre is nu in balbezit. Daguerre geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Campeones FC 55%, La Blanqueada FC 45%.
Super Campeones FC - La Blanqueada FC 1:0

57e minuut.
Salces geeft een lange en hoge pass. Daar is Bizera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bizera geeft een hoge lob. Tenorio rent richting de bal. Tenorio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Campeones FC 46%, La Blanqueada FC 54%.
Super Campeones FC - La Blanqueada FC 1:0