Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Simple FC Panda FC
Normal Tactiek 433
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
9 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 35.5
poor Schieten good
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


8e minuut.
Zinola rent richting de bal. Ishizawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinola rent richting de bal. Ishizawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishizawa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Terán onderschept slim de pass. Terán probeert naar een medespeler te passen. Mozzo is nu in balbezit. Zinola onderschept slim de pass. Zinola haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Antequera bereikt de bal nog maar net als eerste. Velichkov verovert de bal door een tackle van achteren. Velichkov met een sublieme pass. Stoianov rent richting de bal. Stoianov haalt uit met een fantastische trap. Irusta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Gyacona probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stoianov kopt de bal weg. Daar is Bailaba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velichkov rent richting de bal. Velichkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Simple FC - Panda FC 0:1

28e minuut.
Velichkov speelt de bal door. Bailaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Yáñez is nu in balbezit. Yáñez haalt uit met een fantastische trap. Nuei kan de bal niet met de borst controleren. Irusta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Yáñez passt de bal in één keer door. Velichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Velichkov passt de bal in één keer door. Stoianov rent richting de bal. Stoianov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Simple FC - Panda FC 0:2

33e minuut.
Stoianov rent richting de bal. Velichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Velichkov passt de bal zonder na te denken. Yáñez is nu in balbezit. Yáñez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Candia rent richting de bal. Miqueiros rent richting de bal. Pedros geeft de bal voor. Stoianov rent richting de bal. Stoianov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Simple FC 64%, Panda FC 36%.
Simple FC - Panda FC 0:2

46e minuut.
Maiorano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Romeo is nu in balbezit. Velichkov onderschept slim de pass. Velichkov geeft een hoge lob. Stoianov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Vasile verovert de bal door een tackle van achteren. Velichkov is nu in balbezit. Velichkov passt de bal in één keer door. Stoianov rent richting de bal. Stoianov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ureta speelt de bal door. Vasile bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasile speelt de bal door. Stoianov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoianov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Bodziony onderschept slim de pass. Bodziony passt de bal in één keer door. Stoianov bereikt de bal nog maar net als eerste. Velichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Velichkov haalt uit met een fantastische trap. Irusta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Simple FC - Panda FC 0:3

74e minuut.
Klungelig pakt Terán de bal. Candia bereikt de bal nog maar net als eerste. Candia geeft een hoge lob. Velichkov rent richting de bal. Velichkov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Daar is Stoianov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velichkov probeert naar een medespeler te passen. Stoianov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoianov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nuei de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Nuei trapt de bal weg. Candia kopt de bal weg. Velichkov rent richting de bal. Stoianov is nu in balbezit. Stoianov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Romeo is nu in balbezit. Velichkov onderschept slim de pass. Velichkov geeft een hoge lob. Yáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yáñez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Stoianov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyacona rent richting de bal. Stoianov onderschept slim de pass. Stoianov haalt uit met een fantastische trap. Irusta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Simple FC - Panda FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Simple FC 65%, Panda FC 35%.
Simple FC - Panda FC 0:4