Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Geas Odontologia
Normal Tactiek 433 plus
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
25.1 gemiddelde waardering 21.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Klungelig pakt Schenone de bal. Necchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert maakt een afschuwelijke overtreding. Hekert krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Magureguy onderschept slim de pass. Magureguy speelt de bal door. Cataldo controleert de bal met de borst. Dos Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dos Santos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Geas 63%, Odontologia 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo Geas - Odontologia 0:0

47e minuut.
Serediuc geeft de bal voor. Lasocki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ferreira. Lasocki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bahamontes neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Schenone onderschept slim de pass. Schenone speelt de bal door. Daar is Batlle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batlle geeft een lange en hoge pass. Talavera kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Zakochany rent richting de bal. Bahamontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahamontes passt de bal met de wreef. Ilves rent richting de bal. Ilves haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Dos Santos speelt de bal door. Ilves rent richting de bal. Ilves speelt de bal door. Lasocki is nu in balbezit. Lasocki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Serediuc passt de bal zonder na te denken. Tamayo is nu in balbezit. Ilves begaat een overtreding. Ilves krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Zakochany met een sublieme pass. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo speelt de bal door. Ilves is nu in balbezit. Ilves schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Geas 60%, Odontologia 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo Geas - Odontologia 0:0