Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MAR DE FONDO FC Loyola
Monty 442 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 27.2
adequate Schieten average
adequate Passen poor
average Verdedigen average


6e minuut.
Zinzi met een sublieme pass. Harsányi is nu in balbezit. Harsányi passt de bal met de wreef. Rochacki rent richting de bal. Rochacki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Rochacki rent richting de bal. Rochacki passt de bal in één keer door. Améndola is nu in balbezit. Harsányi verovert de bal door een tackle van achteren. Harsányi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Ala de bal onder controle te krijgen. Harsányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Harsányi probeert naar een medespeler te passen. Rochacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochacki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MAR DE FONDO FC - Loyola 1:0

12e minuut.
Sedrani passt de bal in één keer door. Améndola heeft problemen om de bal te vangen. Harsányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Harsányi schiet op doel. Cubet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MAR DE FONDO FC - Loyola 2:0

28e minuut.
Sasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sasi geeft de bal voor. Rochacki controleert de bal met de borst. Rochacki haalt uit met een fantastische trap. Cubet maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Zinzi met de inworp. Sedrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedrani passt de bal met de wreef. Harsányi rent richting de bal. Harsányi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bowyer geeft een hoge lob. Rochacki rent richting de bal. Rochacki met een sublieme pass. Harsányi rent richting de bal. Harsányi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Sedrani kopt de bal weg. Echandia heeft problemen om de bal te vangen. Rochacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochacki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MAR DE FONDO FC - Loyola 3:0

43e minuut.
Cărămidaru kopt de bal weg. Zinzi is nu in balbezit. Zinzi met een sublieme pass. Rochacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochacki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MAR DE FONDO FC - Loyola 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAR DE FONDO FC 28%, Loyola 72%.
MAR DE FONDO FC - Loyola 4:0

46e minuut.
Kakuća komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Sasi is nu in balbezit. Sasi geeft een hoge lob. Traverso heeft problemen om de bal te vangen. Harsányi rent richting de bal. Harsányi schiet op doel. Cubet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Echandia de bal. Echandia geeft de bal voor. Inworp. Zinzi met de inworp. Sedrani geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Klungelig pakt Ferrero de bal. Zinzi geeft de bal voor. Daar is Selich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rochacki is nu in balbezit. Rochacki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Shipeng komt het veld opgelopen. Petre komt het veld opgelopen. Peveri komt het veld opgelopen. Słomianka komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Sedrani probeert naar een medespeler te passen. Petre is nu in balbezit. Petre passt de bal met de wreef. Peveri heeft problemen om de bal te vangen. Peveri draait met de bal, schiet en ... Cubet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Kakuća is nu in balbezit. Mikita verovert de bal door een tackle van achteren. Nechită is nu in balbezit. Mikita onderschept slim de pass. Mikita haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

86e minuut.
Petre bereikt de bal nog maar net als eerste. Petre geeft de bal voor. Peveri rent richting de bal. Peveri haalt uit met een fantastische trap. Cubet werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Ala rent richting de bal. Sedrani onderschept slim de pass. Sedrani probeert naar een medespeler te passen. Peveri is nu in balbezit. Peveri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAR DE FONDO FC 37%, Loyola 63%.
MAR DE FONDO FC - Loyola 4:0