Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peña Real Lugano FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Libonatti rent richting de bal. Libonatti geeft een hoge lob. Altamirano kopt de bal weg. Revello heeft problemen om de bal te vangen. Revello draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Arana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arana met een sublieme pass. Cadima probeert naar een medespeler te passen. Revello rent richting de bal. Revello draait met de bal, schiet en ... Nurmberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Errea bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero verovert de bal door een tackle van achteren. Caballero passt de bal zonder na te denken. Arias is nu in balbezit. Arias haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Obelar de bal. Revello bereikt de bal nog maar net als eerste. Revello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peña Real - Lugano FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peña Real 57%, Lugano FC 43%.
Peña Real - Lugano FC 0:1

46e minuut.
Revello is nu in balbezit. Cadima tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Revello is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Caballero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Musto heeft problemen om de bal te vangen. Musto geeft een lange en hoge pass. Nurmberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Cadima verovert de bal door een tackle van achteren. Cadima geeft een lange en hoge pass. Paparamborda is nu in balbezit. Errea verovert de bal door een tackle van achteren. Errea geeft een lange en hoge pass. Santibáñez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Obelar verovert de bal door een tackle van achteren. Tarca onderschept slim de pass. Tarca passt de bal in één keer door. Arias rent richting de bal. Arias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peña Real - Lugano FC 0:2

77e minuut.
Klungelig pakt Santos de bal. Libonatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos onderschept slim de pass. Santos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peña Real - Lugano FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peña Real 35%, Lugano FC 65%.
Peña Real - Lugano FC 1:2