Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Salamaah Viejo Truco FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Carvajal passt de bal met de wreef. Agarbado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezquerra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ezquerra krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Guglielmone bereikt de bal nog maar net als eerste. Guglielmone passt de bal met de wreef. Jándula bereikt de bal nog maar net als eerste. Stella onderschept slim de pass. Stella geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Giani passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pineda de bal. Tierno is nu in balbezit. Pineda rent richting de bal. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Salamaah - Viejo Truco FC 1:0

21e minuut.
Piendibene rent richting de bal. Piendibene geeft een lange en hoge pass. Macchi is nu in balbezit. Lembo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lembo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Giani passt de bal in één keer door. Pineda rent richting de bal. Tierno is nu in balbezit. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda haalt uit met een fantastische trap. Abalde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Guilarte geeft een hoge lob. Piendibene is nu in balbezit. Piendibene geeft de bal voor. Lembo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lembo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Salamaah - Viejo Truco FC 1:1

35e minuut.
Giani met de inworp. Tierno rent richting de bal. Tierno probeert naar een medespeler te passen. Pineda rent richting de bal. Pineda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Guilarte de bal. Pineda rent richting de bal. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Salamaah - Viejo Truco FC 2:1

38e minuut.
Agarbado passt de bal met de wreef. Piendibene rent richting de bal. Pineda onderschept slim de pass. Tierno bereikt de bal nog maar net als eerste. Tierno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salamaah 48%, Viejo Truco FC 52%.
Salamaah - Viejo Truco FC 2:1

52e minuut.
Piendibene passt de bal zonder na te denken. Ribeiro rent richting de bal. Pineda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pineda krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Macchi kopt de bal weg. Daar is Quintero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lembo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lembo draait met de bal, schiet en ... De Martini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Salamaah - Viejo Truco FC 2:2

73e minuut.
Quintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gularte bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintero verovert de bal door een tackle van achteren. Lembo is nu in balbezit. Lembo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Salamaah - Viejo Truco FC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salamaah 65%, Viejo Truco FC 35%.
Salamaah - Viejo Truco FC 2:3