Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jumanji FC sixtyeighties
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Cruz rent richting de bal. Bernasconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernasconi passt de bal met de wreef. Bernardi rent richting de bal. Bernardi schiet op doel. Pardiñas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jumanji FC - sixtyeighties 1:0

17e minuut.
Klungelig pakt Baillo de bal. Baillo geeft de bal voor. Da Silveira controleert de bal met de borst. Bernardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Romeo verovert de bal door een tackle van achteren. Cascales is nu in balbezit. Cascales speelt de bal door. Bernardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardi schiet op doel. Pardiñas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Aguirre probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cruz is nu in balbezit. Cruz met een sublieme pass. Bernardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jumanji FC 42%, sixtyeighties 58%.
Jumanji FC - sixtyeighties 1:0

69e minuut.
Cruz geeft de bal voor. Inworp. Hornes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bernasconi rent richting de bal. Bernasconi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Morandi rent richting de bal. Zibechi verovert de bal door een tackle van achteren. Zibechi probeert naar een medespeler te passen. Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jumanji FC - sixtyeighties 1:1

88e minuut.
Romeo geeft een hoge lob. Bernardi rent richting de bal. Bernasconi is nu in balbezit. Bernardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Medero de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jumanji FC 42%, sixtyeighties 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jumanji FC - sixtyeighties 1:1