Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peña Real MAR DE FONDO FC
Normal Tactiek Monty 442
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 36.4
poor Schieten solid
poor Passen adequate
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Cărămidaru rent richting de bal. Cărămidaru geeft een hoge lob. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes geeft een hoge lob. Sturridge geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Peña Real - MAR DE FONDO FC 0:1

7e minuut.
Słomianka rent richting de bal. Fuentes is nu in balbezit. Słomianka onderschept slim de pass. Petre bereikt de bal nog maar net als eerste. Petre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Uribarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărămidaru verovert de bal door een tackle van achteren. Cărămidaru met een sublieme pass. Peveri rent richting de bal. Peveri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Słomianka onderschept slim de pass. Słomianka met een sublieme pass. Sturridge met een sublieme pass. Peveri rent richting de bal. Peveri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Sturridge onderschept slim de pass. Petre is nu in balbezit. Petre passt de bal met de wreef. Peveri is nu in balbezit. Peveri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peña Real - MAR DE FONDO FC 0:2

20e minuut.
Petre is nu in balbezit. Peveri is nu in balbezit. Petre bereikt de bal nog maar net als eerste. Peveri is nu in balbezit. Peveri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Peña Real - MAR DE FONDO FC 0:3

25e minuut.
Peveri passt de bal zonder na te denken. Daar is Aliaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petre bereikt de bal nog maar net als eerste. Peveri is nu in balbezit. Peveri haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Sasi controleert de bal met de borst. Sasi passt de bal zonder na te denken. Sturridge probeert naar een medespeler te passen. Peveri is nu in balbezit. Peveri haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peña Real - MAR DE FONDO FC 0:4

26e minuut.
Daar is Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petre onderschept slim de pass. Petre met een sublieme pass. Peveri bereikt de bal nog maar net als eerste. Peveri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peña Real - MAR DE FONDO FC 0:5

29e minuut.
Klungelig pakt Santos de bal. Sasi rent richting de bal. Santos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sasi raakt geblesseerd tijdens het duel. Cărămidaru zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Peveri probeert de bal aan de voet te houden. Cărămidaru kopt de bal weg. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Peveri verovert de bal door een tackle van achteren. Peveri draait met de bal, schiet en ... Nurmberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Cadima, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petre rent richting de bal. Petre haalt uit met een fantastische trap. Nurmberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peña Real - MAR DE FONDO FC 0:6

37e minuut.
Nurmberg met een harde bal richting middenveld. Daar is Słomianka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słomianka probeert naar een medespeler te passen. Petre rent richting de bal. Petre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Rovira rent richting de bal. Rovira geeft de bal voor. Słomianka kopt de bal weg. Petre is nu in balbezit. Petre draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Mills onderschept slim de pass. Mills geeft een lange en hoge pass. Peveri rent richting de bal. Petre is nu in balbezit. Petre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peña Real - MAR DE FONDO FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peña Real 86%, MAR DE FONDO FC 14%.
Peña Real - MAR DE FONDO FC 0:7

47e minuut.
Sturridge rent richting de bal. Sturridge geeft een hoge lob. Petre is nu in balbezit. Peveri bereikt de bal nog maar net als eerste. Peveri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peña Real - MAR DE FONDO FC 0:8

52e minuut.
Słomianka passt de bal met de wreef. Rovira met een sublieme pass. Uribarri is nu in balbezit. Sturridge verovert de bal door een tackle van achteren. Sturridge geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Cărămidaru rent richting de bal. Cărămidaru geeft een hoge lob. Peveri bereikt de bal nog maar net als eerste. Peveri haalt uit met een fantastische trap. Nurmberg probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Cărămidaru passt de bal in één keer door. Petre geeft de bal voor. Słomianka probeert de bal aan de voet te houden. Peveri is nu in balbezit. Peveri haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Doeltrap. Kakuća komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Sasi geeft een lange en hoge pass. Petre kopt de bal weg. Klungelig pakt Cadima de bal. Peveri is nu in balbezit. Peveri haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Cărămidaru onderschept slim de pass. Petre bereikt de bal nog maar net als eerste. Peveri is nu in balbezit. Peveri haalt uit met een fantastische trap. Nurmberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peña Real - MAR DE FONDO FC 0:9

66e minuut.
Sedrani komt het veld opgelopen. Rochacki komt het veld opgelopen. Harsányi komt het veld opgelopen. Shipeng komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Sasi geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ruotta de bal onder controle te krijgen. Rochacki is nu in balbezit. Rochacki haalt uit met een fantastische trap. Aliaga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peña Real - MAR DE FONDO FC 0:10

72e minuut.
Doeltrap. Nurmberg met een harde bal richting middenveld. Sedrani kopt de bal weg. Harsányi is nu in balbezit. Harsányi schiet op doel. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Errea rent richting de bal. Sturridge geeft de bal voor. Fuentes is nu in balbezit. Rochacki verovert de bal door een tackle van achteren. Rochacki haalt uit met een fantastische trap. Nurmberg bokst de bal weg.

84e minuut.
Klungelig pakt Obelar de bal. Harsányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Harsányi passt de bal met de wreef. Rochacki is nu in balbezit. Rochacki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Sedrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Harsányi is nu in balbezit. Obelar is nu in balbezit. Harsányi verovert de bal door een tackle van achteren. Harsányi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peña Real 78%, MAR DE FONDO FC 22%.
Peña Real - MAR DE FONDO FC 0:10