Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loyola Salamaah
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 21
good Schieten poor
weak Passen weak
weak Verdedigen poor


14e minuut.
Vassallo passt de bal met de wreef. Macchi rent richting de bal. Mikita onderschept slim de pass. Mikita schiet op doel. De Martini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loyola - Salamaah 1:0

15e minuut.
Klungelig pakt Tierno de bal. Mikita verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Agarbado. Agarbado krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Améndola rent richting de bal. Améndola geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Macías de bal onder controle te krijgen. Mikita rent richting de bal. Mikita haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loyola 32%, Salamaah 68%.
Loyola - Salamaah 1:0

54e minuut.
Tierno rent richting de bal. Tierno probeert naar een medespeler te passen. Selich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Mikita rent richting de bal. Macías bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikita verovert de bal door een tackle van achteren. Mikita schiet op doel. De Martini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Loyola - Salamaah 2:0

63e minuut.
Gularte met een sublieme pass. Mikita is nu in balbezit. Macías bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikita verovert de bal door een tackle van achteren. Mikita haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Pappariello speelt de bal door. Macchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikita verovert de bal door een tackle van achteren. Mikita schiet op doel. De Martini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Ferrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrero geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stella de bal. Mikita rent richting de bal. Mikita schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Macchi met een harde bal richting middenveld. Ala rent richting de bal. Ala met een sublieme pass. Vassallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassallo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loyola 39%, Salamaah 61%.
Loyola - Salamaah 2:0