Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo&Oeste Ajax Prado
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Elicegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Apardián bereikt de bal nog maar net als eerste. Elicegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Elicegui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo&Oeste - Ajax Prado 1:0

17e minuut.
Elicegui passt de bal zonder na te denken. Apardián is nu in balbezit. Savio met een sublieme pass. Elicegui rent richting de bal. Elicegui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Avellaneda geeft een lange en hoge pass. Elicegui rent richting de bal. Cansani maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cansani naar de kleedkamers voor een vroege douche.

31e minuut.
Elicegui rent richting de bal. Elicegui geeft een hoge lob. Medeiros kan de bal niet met de borst controleren. Apardián rent richting de bal. Apardián draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Landa is nu in balbezit. Landa passt de bal in één keer door. Eula rent richting de bal. Bengoechea verovert de bal door een tackle van achteren. Bengoechea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Roth onderschept slim de pass. Roth probeert naar een medespeler te passen. Crossa rent richting de bal. Apardián verovert de bal door een tackle van achteren. Apardián draait met de bal, schiet en ... Larghero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Elicegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Elicegui schiet op doel. Larghero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo&Oeste - Ajax Prado 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo&Oeste 34%, Ajax Prado 66%.
Deportivo&Oeste - Ajax Prado 2:0

50e minuut.
Viruez geeft een hoge lob. Tarabillo kopt de bal weg. Daar is Eula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bengoechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengoechea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo&Oeste - Ajax Prado 2:1

54e minuut.
Daar is Avellaneda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crossa rent richting de bal. Avellaneda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Crossa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Crossa kan niet meer verder spelen. Da Silveira komt het veld opgelopen. Savio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. De Souza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Zinola onderschept slim de pass. Zinola geeft een hoge lob. Inworp. Zumarán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Souza geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Faguian trapt de bal weg. Da Silveira kopt de bal weg. Klungelig pakt Eula de bal. De Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. De Souza haalt uit met een fantastische trap. Faguian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Savio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Serolini komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Bengoechea is nu in balbezit. Palacios is nu in balbezit. De Souza onderschept slim de pass. De Souza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo&Oeste - Ajax Prado 2:2

81e minuut.
Roth speelt de bal door. Da Silveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Avellaneda zijn tegenspeler op de grond. Avellaneda krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo&Oeste 66%, Ajax Prado 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo&Oeste - Ajax Prado 2:2