Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unión de San Gil Locomotora
Último Tren Tactiek cuatrocuatrodos2
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
17 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 37.9
excellent Schieten good
good Passen adequate
adequate Verdedigen good


7e minuut.
Ibele rent richting de bal. Kovancılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibele verovert de bal door een tackle van achteren. Ibele haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Gwekwerere geeft de bal voor. Arciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Duanes begaat een overtreding. Duanes krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Insulander geeft een lange en hoge pass. Princisvalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Princisvalle passt de bal in één keer door. Grabarz rent richting de bal. Grabarz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bossio geeft de bal voor. Barni geeft de bal voor. Duanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Duanes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brenninkmeijer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Duanes speelt de bal door. Ibele is nu in balbezit. Kovancılar is nu in balbezit. Ibele onderschept slim de pass. Ibele schiet op doel. Brenninkmeijer bokst de bal weg.

31e minuut.
Timko speelt de bal door. Klungelig pakt Ibele de bal. Kovancılar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ibele is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ibele neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión de San Gil - Locomotora 1:0

32e minuut.
Insulander met een sublieme pass. Bieńkowski is nu in balbezit. Bieńkowski passt de bal in één keer door. Grabarz rent richting de bal. Grabarz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Duanes rent richting de bal. Insulander met een sublieme pass. Ibele rent richting de bal. Ibele draait met de bal, schiet en ... Brenninkmeijer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión de San Gil - Locomotora 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unión de San Gil 36%, Locomotora 64%.
Unión de San Gil - Locomotora 2:0

50e minuut.
Timko geeft een hoge lob. Duanes kopt de bal weg. Klungelig pakt Kovancılar de bal. Ibele is nu in balbezit. Ibele haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Schoen met de inworp. Timko rent richting de bal. Timko passt de bal zonder na te denken. Duanes is nu in balbezit. Duanes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Daar is Princisvalle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibele bereikt de bal nog maar net als eerste. Princisvalle maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Princisvalle moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Princisvalle schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Ibele raakt geblesseerd tijdens het duel. Franczyk wilt de vrije trap nemen. Brenninkmeijer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Barni zal de hoekschop nemen. Ibele rent richting de bal. Ibele draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Kaelbel rent richting de bal. Grabarz maakt een afschuwelijke overtreding. Kaelbel raakt geblesseerd tijdens het duel. Sáez komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Barni geeft een lange en hoge pass. Cabral kopt de bal weg. Bieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Schoen onderschept slim de pass. Schoen haalt uit met een fantastische trap. Brenninkmeijer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Bertrands rent richting de bal. Timko verovert de bal door een tackle van achteren. Timko met een sublieme pass. Ibele rent richting de bal. Ibele draait met de bal, schiet en ... Brenninkmeijer bokst de bal weg. Paal!

72e minuut.
Grabarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bressaglia onderschept slim de pass. Bressaglia probeert naar een medespeler te passen. Sáez rent richting de bal. Sáez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Húlka met een harde bal richting middenveld. Bertrands kopt de bal weg. Ibele is nu in balbezit. Ibele schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ibele bereikt de bal nog maar net als eerste. Insulander legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ibele is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ibele kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Brenninkmeijer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión de San Gil - Locomotora 3:0

82e minuut.
Cabral rent richting de bal. Cabral passt de bal in één keer door. Kaelbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarz onderschept slim de pass. Grabarz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Schoen met een sublieme pass. Barni geeft de bal voor. Kovancılar rent richting de bal. Ibele verovert de bal door een tackle van achteren. Ibele schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unión de San Gil 29%, Locomotora 71%.
Unión de San Gil - Locomotora 3:0