Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GuigouSoccerTeam Cerrito Grande FC
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 21.1
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Sabini bereikt de bal nog maar net als eerste. Abeijón verovert de bal door een tackle van achteren. Abeijón probeert naar een medespeler te passen. Falcón is nu in balbezit. Falcón haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Doeltrap. Báez met een harde bal richting middenveld. Zapata kopt de bal weg. Fierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
GuigouSoccerTeam - Cerrito Grande FC 0:1

18e minuut.
Santamaría geeft een hoge lob. Falcón is nu in balbezit. Abeijón is nu in balbezit. Abeijón schiet op doel. Báez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GuigouSoccerTeam - Cerrito Grande FC 1:1

28e minuut.
Sabini geeft een hoge lob. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata passt de bal zonder na te denken. Panzardo rent richting de bal. Panzardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Abeijón passt de bal met de wreef. Pachi is nu in balbezit. Falcón onderschept slim de pass. Falcón schiet op doel. Báez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GuigouSoccerTeam - Cerrito Grande FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GuigouSoccerTeam 54%, Cerrito Grande FC 46%.
GuigouSoccerTeam - Cerrito Grande FC 2:1

47e minuut.
Abeijón rent richting de bal. Miraballes verovert de bal door een tackle van achteren. Miraballes met een sublieme pass. Fierro is nu in balbezit. Fierro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Fierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierro onderschept slim de pass. Fierro haalt uit met een fantastische trap. Espiga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GuigouSoccerTeam - Cerrito Grande FC 2:2

60e minuut.
Tucci geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pachi de bal onder controle te krijgen. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón haalt uit met een fantastische trap. Báez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GuigouSoccerTeam - Cerrito Grande FC 3:2

62e minuut.
Miraballes bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón onderschept slim de pass. Abeijón rent richting de bal. Abeijón schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pachi de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Villamide bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzardo is nu in balbezit. Panzardo geeft de bal voor. Fierro is nu in balbezit. Fierro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Panzardo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Costas komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Polanco de bal onder controle te krijgen. Barilko rent richting de bal. Barilko geeft een lange en hoge pass. Fierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GuigouSoccerTeam - Cerrito Grande FC 3:3

77e minuut.
Doeltrap. Báez trapt de bal weg van het doel. Costas rent richting de bal. Costas haalt uit met een fantastische trap. Espiga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GuigouSoccerTeam - Cerrito Grande FC 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GuigouSoccerTeam 53%, Cerrito Grande FC 47%.
GuigouSoccerTeam - Cerrito Grande FC 3:4