Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crandogs Inter LP
442 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 19.8
adequate Schieten weak
poor Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Bovino rent richting de bal. Bovino passt de bal met de wreef. Peláez is nu in balbezit. Peláez draait met de bal, schiet en ... Denegri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crandogs - Inter LP 1:0

5e minuut.
Barco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Owens is nu in balbezit. Owens passt de bal zonder na te denken. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Maag kopt de bal weg. Barco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bovino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovino schiet op doel. Gigghia probeert de bal aan de voet te houden. Denegri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crandogs - Inter LP 2:0

22e minuut.
Kocięba geeft een hoge lob. Inworp. Francia met de inworp. Bruno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruno geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Muslera met de inworp. Kocięba rent richting de bal. Kocięba geeft een hoge lob. Bovino krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Peláez rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crandogs - Inter LP 3:0

33e minuut.
Owens geeft de bal voor. Daar is Maag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bovino is nu in balbezit. Bovino haalt uit met een fantastische trap. Denegri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crandogs - Inter LP 4:0

35e minuut.
Peláez rent richting de bal. Peláez geeft een lange en hoge pass. Bovino rent richting de bal. Bovino draait met de bal, schiet en ... Casco probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Crandogs - Inter LP 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crandogs 34%, Inter LP 66%.
Crandogs - Inter LP 5:0

53e minuut.
Scyzoryk rent richting de bal. Bruno onderschept slim de pass. Maag begaat een overtreding. Bruno is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dabove zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Gaidoş geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Góngora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bruno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruno geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Daar is Gigghia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gigghia geeft de bal voor. Francia kopt de bal weg. Peláez controleert de bal met de borst. Peláez draait met de bal, schiet en ... Denegri bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Crandogs - Inter LP 6:0

66e minuut.
Muslera geeft de bal voor. Peláez rent richting de bal. Peláez geeft de bal voor. Barco kopt de bal weg. Muslera geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Owens speelt de bal door. Góngora geeft de bal voor. Pontet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brienza rent richting de bal. Brienza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Crandogs - Inter LP 6:1

79e minuut.
Scyzoryk is nu in balbezit. Bruno onderschept slim de pass. Bruno speelt de bal door. Brienza rent richting de bal. Brienza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Muslera rent richting de bal. Peláez rent richting de bal. Peláez probeert naar een medespeler te passen. Bovino rent richting de bal. Bovino haalt uit met een fantastische trap. Denegri bokst de bal weg. Maag heeft problemen om de bal te vangen. Bovino rent richting de bal. Bovino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crandogs - Inter LP 7:1

87e minuut.
Denegri trapt de bal weg. Scyzoryk kopt de bal weg. Dabove probeert de bal aan de voet te houden. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crandogs - Inter LP 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crandogs 47%, Inter LP 53%.
Crandogs - Inter LP 8:1