Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortuna Prado manya
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Faccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Soljancik rent richting de bal. Soljancik met een sublieme pass. Estapé is nu in balbezit. Estapé draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Cueto probeert naar een medespeler te passen. Estapé is nu in balbezit. Hornes bereikt de bal nog maar net als eerste. Estapé onderschept slim de pass. Estapé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Prado - manya 1:0

8e minuut.
Batalla geeft een lange en hoge pass. Trasante is nu in balbezit. Trasante passt de bal zonder na te denken. Pretto is nu in balbezit. Pretto draait met de bal, schiet en ... Olano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Recarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fortuna Prado - manya 1:1

11e minuut.
Recoba probeert de bal met de borst te controleren. Cueto onderschept slim de pass. Cueto speelt de bal door. Estapé rent richting de bal. Estapé haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cueto passt de bal in één keer door. Melo heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Soljancik. Melo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Melo kan niet meer verder spelen. Campos komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Cueto geeft een hoge lob. Hornes is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Estapé. Estapé krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Prado 45%, manya 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fortuna Prado - manya 1:1

47e minuut.
Carvalho geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Cueto de bal onder controle te krijgen. Irazoqui verovert de bal door een tackle van achteren. Cueto rent richting de bal. Cueto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Irazoqui onderschept slim de pass. Curto bereikt de bal nog maar net als eerste. Irazoqui rent richting de bal. Irazoqui draait met de bal, schiet en ... Recarte heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Prado - manya 1:2

69e minuut.
Curto bereikt de bal nog maar net als eerste. Irazoqui rent richting de bal. Curto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Irazoqui raakt geblesseerd tijdens het duel. Irazoqui zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Antoriano rent richting de bal. Antoriano met een sublieme pass. Curto probeert de bal aan de voet te houden. Irazoqui rent richting de bal. Irazoqui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Prado 64%, manya 36%.
Fortuna Prado - manya 1:2