Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crandogs Covicho FC
442 Tactiek 4-2-4
45% Balbezit 55%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28 gemiddelde waardering 44.8
poor Schieten very good
poor Passen good
adequate Verdedigen good


7e minuut.
Abdulrahimi passt de bal met de wreef. Niquichenco is nu in balbezit. Pontet speelt de bal door. Klungelig pakt Niquichenco de bal. Niquichenco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Scyzoryk is nu in balbezit. Niquichenco onderschept slim de pass. Niquichenco speelt de bal door. Abdulrahimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulrahimi draait met de bal, schiet en ... Somma bokst de bal weg.

10e minuut.
Ribera is nu in balbezit. Ribera geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pontet de bal. Abdulrahimi is nu in balbezit. Abdulrahimi schiet op doel. Somma bokst de bal weg.

16e minuut.
Mändl geeft de bal voor. Peláez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Niquichenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Niquichenco haalt uit met een fantastische trap. Baspineiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kocięba geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert San Martín de bal onder controle te krijgen. Peláez kopt de bal weg. Niquichenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Niquichenco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Maag bereikt de bal nog maar net als eerste. Niño onderschept slim de pass. Niño met een sublieme pass. Abdulrahimi is nu in balbezit. Abdulrahimi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Scyzoryk is nu in balbezit. Niquichenco verovert de bal door een tackle van achteren. Niquichenco probeert naar een medespeler te passen. Abdulrahimi rent richting de bal. Abdulrahimi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Crandogs - Covicho FC 0:1

26e minuut.
Pinto heeft problemen om de bal te vangen. Liendo is nu in balbezit. Liendo probeert naar een medespeler te passen. Niquichenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Niquichenco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Cánepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cánepa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Baspineiro de bal. Abdulrahimi rent richting de bal. Abdulrahimi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crandogs - Covicho FC 0:2

31e minuut.
Niño met een sublieme pass. San Martín is nu in balbezit. San Martín passt de bal zonder na te denken. Niño bereikt de bal nog maar net als eerste. Niño passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Niquichenco is nu in balbezit. Niquichenco passt de bal zonder na te denken. Daar is Baspineiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdulrahimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulrahimi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Gafner probeert naar een medespeler te passen. Cánepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cánepa passt de bal met de wreef. Abdulrahimi rent richting de bal. Abdulrahimi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ribera met een sublieme pass. Niño bereikt de bal nog maar net als eerste. Niño passt de bal zonder na te denken. Abdulrahimi rent richting de bal. Abdulrahimi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crandogs 86%, Covicho FC 14%.
Crandogs - Covicho FC 0:2

46e minuut.
Abdulrahimi onderschept slim de pass. Abdulrahimi draait met de bal, schiet en ... Pontet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ribera geeft een hoge lob. Daar is Pontet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Somma bokst de bal weg. Abdulrahimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulrahimi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Gafner geeft een hoge lob. Abdulrahimi kopt de bal weg. Niquichenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Niquichenco schiet op doel. Somma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Niño kopt de bal weg. Klungelig pakt Baspineiro de bal. Niquichenco is nu in balbezit. Niquichenco draait met de bal, schiet en ... Somma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crandogs - Covicho FC 0:3

54e minuut.
Ribera is nu in balbezit. Pinto is nu in balbezit. Ribera onderschept slim de pass. Ribera geeft een hoge lob. Abdulrahimi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Niquichenco is nu in balbezit. Niño met een sublieme pass. Abdulrahimi rent richting de bal. Abdulrahimi haalt uit met een fantastische trap. Somma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crandogs - Covicho FC 0:4

63e minuut.
Ribera rent richting de bal. Ribera passt de bal met de wreef. Niquichenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Niquichenco schiet op doel. Somma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Scyzoryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cánepa onderschept slim de pass. Cánepa passt de bal zonder na te denken. Abdulrahimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulrahimi haalt uit met een fantastische trap. Somma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crandogs - Covicho FC 0:5

68e minuut.
Niño verovert de bal door een tackle van achteren. Niño passt de bal met de wreef. Niquichenco speelt de bal door. Klungelig pakt Abdulrahimi de bal. Abdulrahimi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pinto kopt de bal weg. Niquichenco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scyzoryk is nu in balbezit. Niquichenco onderschept slim de pass. Niquichenco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crandogs - Covicho FC 0:6

74e minuut.
Gaidoş heeft problemen om de bal te vangen. Niquichenco rent richting de bal. Niquichenco passt de bal zonder na te denken. Abdulrahimi rent richting de bal. Abdulrahimi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Somma met een harde bal richting middenveld. Niño kopt de bal weg. Cánepa probeert naar een medespeler te passen. Abdulrahimi rent richting de bal. Abdulrahimi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Cánepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cánepa geeft een hoge lob. Daar is Abdulrahimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdulrahimi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crandogs - Covicho FC 0:7

83e minuut.
Scyzoryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribera onderschept slim de pass. Ribera passt de bal in één keer door. Niquichenco is nu in balbezit. Niquichenco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crandogs 83%, Covicho FC 17%.
Crandogs - Covicho FC 0:7