Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GuigouSoccerTeam Unión de San Gil
Normal Tactiek Último Tren
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 48
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 45.4
weak Schieten excellent
poor Passen good
poor Verdedigen average


5e minuut.
Tucci is nu in balbezit. Timko verovert de bal door een tackle van achteren. Timko speelt de bal door. Ibele rent richting de bal. Ibele haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Barni bereikt de bal nog maar net als eerste. Barni geeft een lange en hoge pass. Barboza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibele verovert de bal door een tackle van achteren. Ibele haalt uit met een fantastische trap. Espiga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GuigouSoccerTeam - Unión de San Gil 0:1

12e minuut.
Timko met een sublieme pass. Barni controleert de bal met de borst. Barni passt de bal met de wreef. Ibele rent richting de bal. Ibele haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Aruhuata geeft een lange en hoge pass. Ibele is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Schoen zal de hoekschop nemen. Barni maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Barboza rent richting de bal. Barboza met een sublieme pass. Barni rent richting de bal. Barni schiet op doel. Espiga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Klungelig pakt Ibele de bal. Timko is nu in balbezit. Timko probeert naar een medespeler te passen. Barni heeft problemen om de bal te vangen. Barni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Schoen speelt de bal door. Barni bereikt de bal nog maar net als eerste. Barni passt de bal in één keer door. Ibele rent richting de bal. Ibele draait met de bal, schiet en ... Espiga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GuigouSoccerTeam - Unión de San Gil 0:2

26e minuut.
Villamide bereikt de bal nog maar net als eerste. Timko onderschept slim de pass. Timko geeft een hoge lob. Ibele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibele haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
GuigouSoccerTeam - Unión de San Gil 0:3

30e minuut.
Villamide is nu in balbezit. Barni verovert de bal door een tackle van achteren. Barni met een sublieme pass. Ibele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibele schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GuigouSoccerTeam - Unión de San Gil 0:4

33e minuut.
Polanco is nu in balbezit. Barni onderschept slim de pass. Barni speelt de bal door. Ibele rent richting de bal. Ibele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GuigouSoccerTeam - Unión de San Gil 0:5

36e minuut.
Timko passt de bal met de wreef. Barni speelt de bal door. Ibele is nu in balbezit. Ibele draait met de bal, schiet en ... Espiga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GuigouSoccerTeam - Unión de San Gil 0:6

36e minuut.
Abeijón probeert naar een medespeler te passen. Falcón heeft problemen om de bal te vangen. Barni is nu in balbezit. Barni haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zúñiga de bal onder controle te krijgen. Espiga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
GuigouSoccerTeam - Unión de San Gil 0:7

39e minuut.
Schoen is nu in balbezit. Barboza onderschept slim de pass. Barboza passt de bal met de wreef. Barni rent richting de bal. Barni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Zúñiga met een harde bal richting middenveld. Timko kan de bal niet met de borst controleren. Timko met een sublieme pass. Ibele is nu in balbezit. Ibele haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ibele schiet op doel. Tucci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aruhuata neemt de hoekschop. Ibele krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
GuigouSoccerTeam - Unión de San Gil 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GuigouSoccerTeam 81%, Unión de San Gil 19%.
GuigouSoccerTeam - Unión de San Gil 0:8

47e minuut.
Villamide rent richting de bal. Timko verovert de bal door een tackle van achteren. Timko geeft de bal voor. Ibele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibele haalt uit met een fantastische trap. Espiga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Buscaglione geeft de bal voor. Timko probeert naar een medespeler te passen. Barboza is nu in balbezit. Ibele verovert de bal door een tackle van achteren. Ibele draait met de bal, schiet en ... Espiga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Villamide met een sublieme pass. Timko rent richting de bal. Timko passt de bal in één keer door. Barni rent richting de bal. Barni haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Santamaría trapt de bal weg van het doel. Timko kan de bal niet met de borst controleren. Timko passt de bal zonder na te denken. Ibele rent richting de bal. Ibele schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Schoen geeft een hoge lob. Timko probeert de bal aan de voet te houden. Timko probeert naar een medespeler te passen. Ibele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibele draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GuigouSoccerTeam - Unión de San Gil 0:9

56e minuut.
Tucci rent richting de bal. Tucci speelt de bal door. Daar is Polanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barni bereikt de bal nog maar net als eerste. Barni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Tucci kopt de bal weg. Timko controleert de bal met de borst. Timko met een sublieme pass. Ibele rent richting de bal. Ibele schiet op doel. Paal! Espiga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Aruhuata rent richting de bal. Aruhuata met een sublieme pass. Barni is nu in balbezit. Barni draait met de bal, schiet en ... Espiga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GuigouSoccerTeam - Unión de San Gil 0:10

63e minuut.
Daar is Timko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barni is nu in balbezit. Barni passt de bal in één keer door. Ibele rent richting de bal. Ibele draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GuigouSoccerTeam - Unión de San Gil 0:11

69e minuut.
Schoen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ibele de bal. Ibele passt de bal zonder na te denken. Barni is nu in balbezit. Barni haalt uit met een fantastische trap. Espiga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Santamaría de bal. Ibele is nu in balbezit. Ibele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GuigouSoccerTeam - Unión de San Gil 0:12

72e minuut.
Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Santamaría geeft de bal voor. Schoen kopt de bal weg. Ibele is nu in balbezit. Ibele draait met de bal, schiet en ... Espiga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Schoen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Timko bereikt de bal nog maar net als eerste. Schoen is nu in balbezit. Ibele heeft problemen om de bal te vangen. Ibele schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Santamaría trapt de bal weg. Timko kopt de bal weg. Zúñiga heeft problemen om de bal te vangen. Ibele rent richting de bal. Ibele schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Espiga probeert naar een medespeler te passen. Timko kopt de bal weg. Barboza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibele onderschept slim de pass. Ibele draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GuigouSoccerTeam - Unión de San Gil 0:13

82e minuut.
Timko onderschept slim de pass. Timko speelt de bal door. Ibele is nu in balbezit. Ibele schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GuigouSoccerTeam - Unión de San Gil 0:14

83e minuut.
Falcón rent richting de bal. Barni onderschept slim de pass. Barni geeft een hoge lob. Ibele is nu in balbezit. Ibele schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GuigouSoccerTeam - Unión de San Gil 0:15

87e minuut.
Ibele bereikt de bal nog maar net als eerste. Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Santamaría passt de bal met de wreef. Barni is nu in balbezit. Barni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Aruhuata bereikt de bal nog maar net als eerste. Aruhuata geeft de bal voor. Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibele verovert de bal door een tackle van achteren. Ibele schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GuigouSoccerTeam - Unión de San Gil 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GuigouSoccerTeam 83%, Unión de San Gil 17%.
GuigouSoccerTeam - Unión de San Gil 0:16