Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Locomotora Fortuna Prado
ojo el 6 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
24 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 17.9
very good Schieten poor
adequate Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Sáez is nu in balbezit. Sáez geeft de bal voor. Bieńkowski rent richting de bal. Bieńkowski geeft een lange en hoge pass. Grabarz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Bossio rent richting de bal. Bossio geeft de bal voor. Grabarz is nu in balbezit. Grabarz haalt uit met een fantastische trap. Olano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotora - Fortuna Prado 1:0

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cabral zal de hoekschop nemen. Gwekwerere kan de bal niet met de borst controleren. Grabarz is nu in balbezit. Grabarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotora - Fortuna Prado 2:0

15e minuut.
Kovancılar rent richting de bal. Kovancılar geeft een lange en hoge pass. Gallero heeft problemen om de bal te vangen. Grabarz rent richting de bal. Grabarz draait met de bal, schiet en ... Olano bokst de bal weg.

20e minuut.
Cabral onderschept slim de pass. Cabral geeft de bal voor. Daar is Recarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grabarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gallero heeft problemen om de bal te vangen. Grabarz rent richting de bal. Grabarz draait met de bal, schiet en ... Olano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Recarte heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotora - Fortuna Prado 3:0

23e minuut.
Inworp. Gwekwerere zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arciszewski is nu in balbezit. Arciszewski geeft een hoge lob. Grabarz krijgt zijn hoofd ertegen. Olano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotora - Fortuna Prado 4:0

30e minuut.
Sáez onderschept slim de pass. Sáez probeert naar een medespeler te passen. Grabarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Bossio passt de bal zonder na te denken. Gwekwerere bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwekwerere passt de bal met de wreef. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez haalt uit met een fantastische trap. Olano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotora - Fortuna Prado 5:0

34e minuut.
Gwekwerere met de inworp. Arciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Arciszewski speelt de bal door. Grabarz rent richting de bal. Grabarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Arciszewski passt de bal zonder na te denken. Cabral rent richting de bal. Cabral probeert naar een medespeler te passen. Grabarz is nu in balbezit. Grabarz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Kovancılar met een sublieme pass. Arciszewski rent richting de bal. Arciszewski passt de bal in één keer door. Grabarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Inworp. Gwekwerere met de inworp. Arciszewski rent richting de bal. Arciszewski geeft de bal voor. Grabarz springt en kopt de bal. Olano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Olano met een sublieme pass. Bossio probeert naar een medespeler te passen. Grabarz rent richting de bal. Grabarz draait met de bal, schiet en ... Olano probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotora - Fortuna Prado 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locomotora 22%, Fortuna Prado 78%.
Locomotora - Fortuna Prado 6:0

49e minuut.
Curto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossio verovert de bal door een tackle van achteren. Bossio geeft de bal voor. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotora - Fortuna Prado 7:0

56e minuut.
Sáez met een sublieme pass. Grabarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallero is nu in balbezit. Grabarz onderschept slim de pass. Grabarz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez geeft de bal voor. Daar is Recarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grabarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Recarte geeft een lange en hoge pass. Soljancik is nu in balbezit. Met opzet legt Gwekwerere zijn tegenspeler op de grond. Gwekwerere krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Kovancılar geeft een hoge lob. Cavani rent richting de bal. Arciszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Arciszewski geeft een hoge lob. Grabarz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Grabarz rent richting de bal. Grabarz passt de bal zonder na te denken. Bieńkowski rent richting de bal. Bieńkowski geeft een hoge lob. Sáez maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locomotora 21%, Fortuna Prado 79%.
Locomotora - Fortuna Prado 7:0