Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pepinucho Peñarol_Cap
pepinucho13 Tactiek 5-3-2
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 48
solid Schieten solid
good Passen good
solid Verdedigen good


3e minuut.
Trávníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Trávníček probeert naar een medespeler te passen. Flinta rent richting de bal. Flinta schiet op doel. Na een snelle pass probeert Iznata de bal onder controle te krijgen. Cheşnoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Almási verovert de bal door een tackle van achteren. Iznata rent richting de bal. Flinta is nu in balbezit. Trávníček is nu in balbezit. Trávníček haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Cartagena verovert de bal door een tackle van achteren. Misso met een sublieme pass. Elduayen speelt de bal door. Trávníček heeft problemen om de bal te vangen. Trávníček haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Trávníček rent richting de bal. Földi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Chivatá zijn tegenspeler op de grond. Chivatá krijgt een gele kaart. Földi raakt geblesseerd tijdens het duel. Földi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Trávníček rent richting de bal. Trávníček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepinucho - Peñarol_Cap 0:1

22e minuut.
Chivatá rent richting de bal. Chivatá passt de bal met de wreef. Földi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsić verovert de bal door een tackle van achteren. Arsić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Chivatá rent richting de bal. Chivatá speelt de bal door. Kasum bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsić onderschept slim de pass. Arsić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Robertson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pepinucho 62%, Peñarol_Cap 38%.
Pepinucho - Peñarol_Cap 0:1

58e minuut.
Arsić probeert de bal met de borst te controleren. Kasum rent richting de bal. Kasum geeft een hoge lob. Trávníček rent richting de bal. Trávníček draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Burgos Suárez geeft een lange en hoge pass. Flinta rent richting de bal. Flinta passt de bal zonder na te denken. Trávníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Trávníček haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Kasum kopt de bal weg. Krochmal bereikt de bal nog maar net als eerste. Krochmal geeft de bal voor. Cartagena rent richting de bal. Cartagena haalt uit met een fantastische trap. Horvatić bokst de bal weg.

69e minuut.
Krochmal speelt de bal door. Flinta is nu in balbezit. de Condé rent richting de bal. Flinta verovert de bal door een tackle van achteren. Flinta draait met de bal, schiet en ... Cheşnoiu bokst de bal weg. Flinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Flinta geeft een hoge lob. Trávníček is nu in balbezit. Trávníček draait met de bal, schiet en ... Cheşnoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepinucho - Peñarol_Cap 0:2

71e minuut.
Cartagena bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldave tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cartagena is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chivatá zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Arsić krijgt zijn hoofd ertegen. Horvatić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepinucho - Peñarol_Cap 1:2

75e minuut.
Cheşnoiu met een harde bal richting middenveld. Aqarapi kopt de bal weg. Daar is Pleško, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cartagena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartagena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Flinta is nu in balbezit. Flinta geeft een lange en hoge pass. Vágner bereikt de bal nog maar net als eerste. Flinta verovert de bal door een tackle van achteren. Flinta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pepinucho 54%, Peñarol_Cap 46%.
Pepinucho - Peñarol_Cap 1:2