Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Clark Rayo Manya
Attack Tactiek Ataque
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 48
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 42.1
unsatisfactory Schieten very good
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen good


3e minuut.
Antonakakis is nu in balbezit. Antonakakis geeft een lange en hoge pass. Atlagić rent richting de bal. Atlagić draait met de bal, schiet en ... Refatti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kondrot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antonakakis rent richting de bal. Antonakakis geeft een hoge lob. Atlagić krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Antonakakis passt de bal in één keer door. Kondrot is nu in balbezit. Kondrot passt de bal zonder na te denken. Lauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauri schiet op doel. Refatti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Antonakakis onderschept slim de pass. Antonakakis passt de bal zonder na te denken. Ovando bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlagić onderschept slim de pass. Atlagić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Novoa kopt de bal weg. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot probeert naar een medespeler te passen. Lauri rent richting de bal. Lauri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Legnazzi heeft problemen om de bal te vangen. Kondrot rent richting de bal. Kondrot geeft een lange en hoge pass. Lauri kan de bal niet met de borst controleren. Lauri draait met de bal, schiet en ... Paal!

20e minuut.
Lauri rent richting de bal. Atlagić is nu in balbezit. Lauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlagić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clark - Rayo Manya 0:1

22e minuut.
Kondrot kopt de bal weg. Lauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauri passt de bal met de wreef. Atlagić rent richting de bal. Atlagić draait met de bal, schiet en ... Refatti bokst de bal weg. Lauri rent richting de bal. Lauri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clark - Rayo Manya 0:2

26e minuut.
Berić met een sublieme pass. Cypisek geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Quartino de bal onder controle te krijgen. Lauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Klungelig pakt Atlagić de bal. Quartino rent richting de bal. Atlagić verovert de bal door een tackle van achteren. Atlagić haalt uit met een fantastische trap. Sanjana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Cypisek kopt de bal weg. Atlagić is nu in balbezit. Novoa verovert de bal door een tackle van achteren. Antonakakis onderschept slim de pass. Antonakakis geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clark - Rayo Manya 0:3

31e minuut.
Lauri is nu in balbezit. Lauri passt de bal zonder na te denken. Kondrot geeft een lange en hoge pass. Atlagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlagić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Daar is Quartino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonakakis met een sublieme pass. Lauri rent richting de bal. Lauri draait met de bal, schiet en ... Refatti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Klungelig pakt Atlagić de bal. Atlagić passt de bal zonder na te denken. Lauri rent richting de bal. Lauri haalt uit met een fantastische trap. Refatti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clark - Rayo Manya 0:4

37e minuut.
Antonakakis speelt de bal door. Cypisek probeert naar een medespeler te passen. Atlagić rent richting de bal. Atlagić haalt uit met een fantastische trap. Refatti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clark - Rayo Manya 0:5

39e minuut.
Lauri geeft een hoge lob. Speranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauri onderschept slim de pass. Lauri draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sanjana de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kondrot geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Atlagić springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kondrot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antonakakis rent richting de bal. Antonakakis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Atlagić de bal. Atlagić schiet op doel. Refatti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Cypisek passt de bal zonder na te denken. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot passt de bal in één keer door. Lauri is nu in balbezit. Lauri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ovando geeft de bal voor. Cypisek speelt de bal door. Lauri is nu in balbezit. Lauri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clark - Rayo Manya 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Clark 85%, Rayo Manya 15%.
FC Clark - Rayo Manya 0:6

53e minuut.
Lauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauri met een sublieme pass. Atlagić controleert de bal met de borst. Atlagić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clark - Rayo Manya 0:7

56e minuut.
Atlagić is nu in balbezit. Antonakakis is nu in balbezit. Antonakakis geeft een lange en hoge pass. Lauri maakt een snoekduik en kopt de bal. Refatti probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clark - Rayo Manya 0:8

58e minuut.
Daar is Antonakakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonakakis geeft een lange en hoge pass. Déus probeert de bal met de borst te controleren. Lauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Atlagić is nu in balbezit. Atlagić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clark - Rayo Manya 0:9

60e minuut.
Ködöböcz rent richting de bal. Ködöböcz geeft de bal voor. Sanjana heeft problemen om de bal te vangen. Atlagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlagić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Refatti trapt de bal weg van het doel. Antonakakis kopt de bal weg. Lauri is nu in balbezit. Lauri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clark - Rayo Manya 0:10

64e minuut.
Atlagić heeft problemen om de bal te vangen. Atlagić passt de bal met de wreef. Lauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauri draait met de bal, schiet en ... Refatti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clark - Rayo Manya 0:11

69e minuut.
Refatti met een sublieme pass. Redondo kopt de bal weg. Kondrot geeft een lange en hoge pass. Atlagić is nu in balbezit. Atlagić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clark - Rayo Manya 0:12

70e minuut.
Gervasi komt het veld opgelopen. Żmuda komt het veld opgelopen. Zagórny komt het veld opgelopen. Biskupek komt het veld opgelopen. Kollen komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Sanjana rent richting de bal. Sanjana geeft een lange en hoge pass. Olaza kopt de bal weg. Zagórny rent richting de bal. Zagórny schiet op doel. Refatti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Kondrot is nu in balbezit. Kondrot passt de bal met de wreef. Lauri rent richting de bal. Lauri haalt uit met een fantastische trap. Refatti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clark - Rayo Manya 0:13

78e minuut.
Kollen geeft de bal voor. Antonakakis speelt de bal door. Atlagić heeft problemen om de bal te vangen. Atlagić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clark - Rayo Manya 0:14

81e minuut.
Gervasi met de inworp. Cypisek heeft problemen om de bal te vangen. Cypisek passt de bal zonder na te denken. Atlagić is nu in balbezit. Atlagić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clark - Rayo Manya 0:15

83e minuut.
Quartino bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlagić onderschept slim de pass. Atlagić speelt de bal door. Lauri is nu in balbezit. Lauri schiet op doel. Refatti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clark - Rayo Manya 0:16

84e minuut.
Speranza rent richting de bal. Lauri verovert de bal door een tackle van achteren. Lauri speelt de bal door. Atlagić rent richting de bal. Atlagić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clark - Rayo Manya 0:17

86e minuut.
Lauri met een sublieme pass. Kondrot heeft problemen om de bal te vangen. Kondrot passt de bal zonder na te denken. Lauri is nu in balbezit. Lauri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Refatti met een harde bal richting middenveld. Antonakakis kopt de bal weg. Atlagić is nu in balbezit. Atlagić haalt uit met een fantastische trap. Refatti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clark - Rayo Manya 0:18

88e minuut.
Lauri rent richting de bal. Lauri geeft de bal voor. Atlagić rent richting de bal. Atlagić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clark - Rayo Manya 0:19

89e minuut.
Redondo probeert naar een medespeler te passen. Legnazzi heeft problemen om de bal te vangen. Lauri is nu in balbezit. Lauri haalt uit met een fantastische trap. Refatti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Refatti met een sublieme pass. Cypisek kopt de bal weg. Atlagić rent richting de bal. Atlagić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Clark 84%, Rayo Manya 16%.
FC Clark - Rayo Manya 0:19