Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Clark Pepinucho
Attack Tactiek pepinucho13
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 41.6
unsatisfactory Schieten very good
poor Passen adequate
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
Aqarapi probeert naar een medespeler te passen. Cartagena heeft problemen om de bal te vangen. Quartino rent richting de bal. Cartagena verovert de bal door een tackle van achteren. Cartagena haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Refatti trapt de bal weg van het doel. Olaza probeert de bal met de borst te controleren. Krochmal is nu in balbezit. Víkingsson rent richting de bal. Víkingsson schiet op doel. Refatti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Sanjana kopt de bal weg. Quartino is nu in balbezit. Cartagena is nu in balbezit. Cartagena schiet op doel. Refatti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clark - Pepinucho 0:1

14e minuut.
Víkingsson is nu in balbezit. Aqarapi heeft problemen om de bal te vangen. Aqarapi probeert naar een medespeler te passen. Cartagena is nu in balbezit. Cartagena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clark - Pepinucho 0:2

18e minuut.
Krochmal bereikt de bal nog maar net als eerste. Krochmal geeft een lange en hoge pass. Aqarapi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartagena is nu in balbezit. Cartagena schiet op doel. De bal raakt de paal. Refatti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Peppo met de inworp. Aqarapi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aqarapi met een sublieme pass. Víkingsson rent richting de bal. Víkingsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clark - Pepinucho 0:3

29e minuut.
Aqarapi geeft de bal voor. Daar is Sanjana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cartagena rent richting de bal. Cartagena haalt uit met een fantastische trap. Refatti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clark - Pepinucho 0:4

35e minuut.
Aqarapi rent richting de bal. Aqarapi passt de bal zonder na te denken. Víkingsson is nu in balbezit. Víkingsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clark - Pepinucho 0:5

37e minuut.
Víkingsson rent richting de bal. Déus rent richting de bal. Víkingsson verovert de bal door een tackle van achteren. Víkingsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clark - Pepinucho 0:6

37e minuut.
Speranza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cartagena rent richting de bal. Speranza is nu in balbezit. Cartagena verovert de bal door een tackle van achteren. Cartagena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clark - Pepinucho 0:7

41e minuut.
Déus rent richting de bal. Déus geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krochmal met een snelle inworp. Aqarapi geeft een lange en hoge pass. Refatti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Víkingsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Víkingsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clark - Pepinucho 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Clark 76%, Pepinucho 24%.
FC Clark - Pepinucho 0:8

46e minuut.
Déus kopt de bal weg. Klungelig pakt Quartino de bal. Aqarapi met een sublieme pass. Cartagena is nu in balbezit. Cartagena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Krochmal met een sublieme pass. Víkingsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Déus bereikt de bal nog maar net als eerste. Víkingsson onderschept slim de pass. Víkingsson passt de bal met de wreef. Refatti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cartagena is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clark - Pepinucho 0:9

49e minuut.
Cartagena geeft een hoge lob. Klungelig pakt Víkingsson de bal. Aqarapi rent richting de bal. Aqarapi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clark - Pepinucho 0:10

52e minuut.
Krochmal met de inworp. Aqarapi rent richting de bal. Aqarapi passt de bal in één keer door. Víkingsson is nu in balbezit. Víkingsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Klungelig pakt Speranza de bal. Krochmal bereikt de bal nog maar net als eerste. Krochmal passt de bal in één keer door. Cartagena is nu in balbezit. Cartagena draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cartagena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartagena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clark - Pepinucho 0:11

58e minuut.
Aqarapi verovert de bal door een tackle van achteren. Aqarapi speelt de bal door. Déus is nu in balbezit. Víkingsson verovert de bal door een tackle van achteren. Víkingsson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ovando kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Víkingsson de bal onder controle te krijgen. Cartagena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartagena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clark - Pepinucho 0:12

60e minuut.
Klungelig pakt Novoa de bal. Novoa probeert naar een medespeler te passen. Cartagena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartagena draait met de bal, schiet en ... Refatti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clark - Pepinucho 0:13

62e minuut.
Novoa verovert de bal door een tackle van achteren. Aqarapi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aqarapi passt de bal met de wreef. Cartagena is nu in balbezit. Cartagena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clark - Pepinucho 0:14

65e minuut.
Peppo speelt de bal door. Daar is Sanjana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cartagena rent richting de bal. Cartagena draait met de bal, schiet en ... Refatti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clark - Pepinucho 0:15

72e minuut.
Víkingsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartagena rent richting de bal. Klungelig pakt Aqarapi de bal. Cartagena is nu in balbezit. Cartagena draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Speranza met een snelle inworp. Quartino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aqarapi speelt de bal door. Cartagena rent richting de bal. Cartagena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Peppo met de inworp. Aqarapi geeft een lange en hoge pass. Cartagena rent richting de bal. Cartagena schiet op doel. Refatti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clark - Pepinucho 0:16

82e minuut.
Cartagena verovert de bal door een tackle van achteren. Aqarapi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aqarapi passt de bal in één keer door. Cartagena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartagena schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Víkingsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Víkingsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clark - Pepinucho 0:17

84e minuut.
Krochmal is nu in balbezit. Aqarapi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aqarapi geeft een hoge lob. Cartagena springt en kopt de bal. Refatti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clark - Pepinucho 0:18

88e minuut.
Aqarapi geeft de bal voor. Refatti met een sublieme pass. Aqarapi geeft een lange en hoge pass. Cartagena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartagena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Aqarapi rent richting de bal. Aqarapi passt de bal met de wreef. Peppo geeft de bal voor. Cartagena rent richting de bal. Cartagena draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Clark 73%, Pepinucho 27%.
FC Clark - Pepinucho 0:18