Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pepinucho Rayo Manya
pepinucho13 Tactiek Titulares
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 55.5
solid Schieten very good
good Passen solid
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Chivatá rent richting de bal. Kondrot onderschept slim de pass. Kondrot passt de bal in één keer door. Lauri heeft problemen om de bal te vangen. Lauri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Lauri verovert de bal door een tackle van achteren. Lauri geeft een lange en hoge pass. Atlagić is nu in balbezit. Atlagić schiet op doel. Cheşnoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Cartagena verovert de bal door een tackle van achteren. Cartagena geeft een hoge lob. Daar is Nachik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arsić bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Een oude blessure zorgt ervoor dat Basiaga niet meer kan verder spelen. Berić komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Atlagić onderschept slim de pass. Lauri rent richting de bal. Atlagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlagić haalt uit met een fantastische trap. Almási probeert de bal aan de voet te houden. Cheşnoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Atlagić passt de bal zonder na te denken. Lauri is nu in balbezit. Tascău is nu in balbezit. Atlagić onderschept slim de pass. Atlagić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău passt de bal met de wreef. Lauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pepinucho - Rayo Manya 0:1

21e minuut.
Cypisek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lauri de bal. Vágner is nu in balbezit. Atlagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlagić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Harispe onderschept slim de pass. Aqarapi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Harispe. Aqarapi raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Aqarapi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Lauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonakakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonakakis passt de bal in één keer door. Atlagić is nu in balbezit. Atlagić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Antonakakis passt de bal zonder na te denken. Cypisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cypisek geeft de bal voor. Atlagić maakt een snoekduik en kopt de bal. Cheşnoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepinucho - Rayo Manya 0:2

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chivatá zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aqarapi rent richting de bal. Aqarapi geeft een lange en hoge pass. Cartagena springt en kopt de bal. Berić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
de Condé met een sublieme pass. Faron rent richting de bal. Cartagena verovert de bal door een tackle van achteren. Cartagena draait met de bal, schiet en ... Berić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepinucho - Rayo Manya 1:2

44e minuut.
Faron speelt de bal door. Antonakakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonakakis passt de bal in één keer door. Lauri is nu in balbezit. Lauri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pepinucho 66%, Rayo Manya 34%.
Pepinucho - Rayo Manya 1:2

48e minuut.
Antonakakis passt de bal met de wreef. Atlagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău begaat een overtreding. Tascău krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Cheşnoiu met een sublieme pass. Antonakakis kopt de bal weg. Daar is Krochmal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atlagić is nu in balbezit. Atlagić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Aqarapi heeft problemen om de bal te vangen. Antonakakis geeft de bal voor. de Condé heeft problemen om de bal te vangen. Lauri rent richting de bal. Lauri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pepinucho - Rayo Manya 1:3

67e minuut.
Anirudhha rent richting de bal. Anirudhha geeft de bal voor. Atlagić kopt de bal weg. Lauri is nu in balbezit. Lauri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Antonakakis verovert de bal door een tackle van achteren. Antonakakis speelt de bal door. Iznata bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlagić verovert de bal door een tackle van achteren. Atlagić haalt uit met een fantastische trap. Cheşnoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Cypisek probeert naar een medespeler te passen. Chivatá probeert naar een medespeler te passen. Faron bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartagena verovert de bal door een tackle van achteren. Cartagena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pepinucho 57%, Rayo Manya 43%.
Pepinucho - Rayo Manya 1:3