Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peñarol_Cap FC Clark
Aguada Tactiek Attack
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
27 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 18.8
goed Schieten slecht
goed Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Földi probeert naar een medespeler te passen. Flinta speelt de bal door. Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson schiet op doel. Refatti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol_Cap - FC Clark 1:0

3e minuut.
Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Földi verovert de bal door een tackle van achteren. Földi probeert naar een medespeler te passen. Robertson rent richting de bal. Robertson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Sanjana probeert naar een medespeler te passen. Watson rent richting de bal. Watson passt de bal met de wreef. Robertson rent richting de bal. Robertson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol_Cap - FC Clark 2:0

7e minuut.
Legnazzi speelt de bal door. Novoa heeft problemen om de bal te vangen. Robertson verovert de bal door een tackle van achteren. Robertson haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol_Cap - FC Clark 3:0

15e minuut.
Aldave rent richting de bal. Aldave geeft een lange en hoge pass. Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

19e minuut.
Trávníček met een snelle inworp. Földi probeert de bal met de borst te controleren. Novoa is nu in balbezit. Földi onderschept slim de pass. Földi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Refatti probeert naar een medespeler te passen. Burgos Suárez kopt de bal weg. Flinta kan de bal niet met de borst controleren. Flinta geeft de bal voor. Trávníček krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Watson geeft een hoge lob. Déus heeft problemen om de bal te vangen. Flinta geeft de bal voor. Robertson is nu in balbezit. Robertson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol_Cap - FC Clark 4:0

28e minuut.
Déus met een snelle inworp. Speranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Robertson krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Déus rent richting de bal. Flinta onderschept slim de pass. Robertson is nu in balbezit. Robertson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol_Cap - FC Clark 5:0

36e minuut.
Déus kopt de bal weg. Földi speelt de bal door. Watson bereikt de bal nog maar net als eerste. Watson draait met de bal, schiet en ... Refatti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol_Cap - FC Clark 6:0

43e minuut.
Burgos Suárez probeert de bal met de borst te controleren. Burgos Suárez probeert naar een medespeler te passen. Trávníček speelt de bal door. Watson rent richting de bal. Watson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Flinta speelt de bal door. Daar is Quartino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robertson is nu in balbezit. Watson is nu in balbezit. Watson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Miranda Hernández komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peñarol_Cap 27%, FC Clark 73%.
Peñarol_Cap - FC Clark 6:0

48e minuut.
Flinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson haalt uit met een fantastische trap. Sanjana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Refatti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol_Cap - FC Clark 7:0

52e minuut.
Sanjana geeft een lange en hoge pass. Burgos Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos Suárez passt de bal met de wreef. Watson is nu in balbezit. Watson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol_Cap - FC Clark 8:0

56e minuut.
Inworp. Déus met een snelle inworp. Quartino is nu in balbezit. Robertson is nu in balbezit. Robertson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol_Cap - FC Clark 9:0

67e minuut.
Burgos Suárez speelt de bal door. Flinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Flinta met een sublieme pass. Robertson rent richting de bal. Robertson met een sublieme pass. Refatti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Watson bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Trávníček neemt de hoekschop. Robertson rent richting de bal. Robertson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ovando geeft een lange en hoge pass. Földi kopt de bal weg. Klungelig pakt Robertson de bal. Flinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Flinta schiet op doel. Refatti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Földi probeert naar een medespeler te passen. Trávníček is nu in balbezit. Trávníček passt de bal in één keer door. Watson is nu in balbezit. Watson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Trávníček geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Flinta rent richting de bal. Flinta passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Burgos Suárez speelt de bal door. Földi is nu in balbezit. Földi speelt de bal door. Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Novoa heeft problemen om de bal te vangen. Flinta verovert de bal door een tackle van achteren. Flinta met een sublieme pass. Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Trávníček speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Ovando de bal onder controle te krijgen. Watson rent richting de bal. Watson schiet op doel. Refatti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol_Cap - FC Clark 10:0

90e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Refatti niet meer kan verder spelen. Echague komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peñarol_Cap 22%, FC Clark 78%.
Peñarol_Cap - FC Clark 10:0