Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club libertad Hebraica y macabi
442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


22e minuut.
Olarreaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentancor onderschept slim de pass. Bentancor geeft een lange en hoge pass. Borges rent richting de bal. Borges schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Martiniena onderschept slim de pass. Martiniena geeft de bal voor. Gorga is nu in balbezit. Gorga haalt uit met een fantastische trap. Salsamendi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Inti bereikt de bal nog maar net als eerste. Inti geeft de bal voor. Estenssoro kopt de bal weg. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Martiniena is nu in balbezit. Cavallotti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martiniena. Martiniena krijgt een gele kaart. Cavallotti wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club libertad 58%, Hebraica y macabi 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
club libertad - Hebraica y macabi 0:0

62e minuut.
Piazza met een sublieme pass. Adinolfi is nu in balbezit. Adinolfi speelt de bal door. Piazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Piazza geeft een lange en hoge pass. Willka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Kolher speelt de bal door. Bentancor is nu in balbezit. Bentancor geeft de bal voor. Estenssoro springt en kopt de bal. Willka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
club libertad - Hebraica y macabi 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club libertad 33%, Hebraica y macabi 67%.
club libertad - Hebraica y macabi 1:0