Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apendi City Montevideo FC
washi Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.4 gemiddelde waardering 22.5
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Lorenzo onderschept slim de pass. Lorenzo passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Palenque de bal onder controle te krijgen. Puig bereikt de bal nog maar net als eerste. Puig haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Apendi City - Montevideo FC 1:0

8e minuut.
Ballesta is nu in balbezit. Ballesta passt de bal zonder na te denken. Carozo met een sublieme pass. Falcón is nu in balbezit. Falcón schiet op doel. Paal! Chiarlone heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Lorenzo trapt de bal weg. Ballini kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Arago de bal onder controle te krijgen. Puig rent richting de bal. Puig draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ballesta kopt de bal weg. Daar is Lorenzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falcón is nu in balbezit. Falcón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Apendi City - Montevideo FC 1:1

27e minuut.
Paez passt de bal met de wreef. Ballesta is nu in balbezit. Ballesta probeert naar een medespeler te passen. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón schiet op doel. Cárdenas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Ballesta rent richting de bal. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón haalt uit met een fantastische trap. Cárdenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apendi City 62%, Montevideo FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Apendi City - Montevideo FC 1:1

55e minuut.
Doeltrap. Espárrago met een harde bal richting middenveld. Paez kopt de bal weg. Klungelig pakt Falcón de bal. Falcón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Apendi City - Montevideo FC 1:2

63e minuut.
Ballini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballini geeft de bal voor. Ballesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Ballesta rent richting de bal. Cadima tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ballesta raakt geblesseerd tijdens het duel. Ballesta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Carolini kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Nina kopt de bal weg. Salomón bereikt de bal nog maar net als eerste. Perini begaat een overtreding. Perini krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Perini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacurcia maakt een afschuwelijke overtreding. Lacurcia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apendi City 45%, Montevideo FC 55%.
Apendi City - Montevideo FC 1:2