Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nemesio CF c. a cerro
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 22.1
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Gorga rent richting de bal. Cadima verovert de bal door een tackle van achteren. Cadima speelt de bal door. Ricaldi rent richting de bal. Ricaldi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Bascopé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Izaguirre rent richting de bal. Marca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marca krijgt een gele kaart. Izaguirre is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Izaguirre neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Parada geeft een lange en hoge pass. Cadima speelt de bal door. Ricaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Aldunate kopt de bal weg. Leal rent richting de bal. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nemesio CF - c. a cerro 1:0

27e minuut.
Rimba is nu in balbezit. Rimba met een sublieme pass. Peredo probeert de bal met de borst te controleren. Aldunate rent richting de bal. Aldunate draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Rimba probeert de bal met de borst te controleren. Rimba speelt de bal door. Aguirre rent richting de bal. Aldunate onderschept slim de pass. Aldunate haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Vaca onderschept slim de pass. Faral geeft de bal voor. Ricaldi is nu in balbezit. Izaguirre is nu in balbezit. Izaguirre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Peredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldunate onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aguirre. Aguirre krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Cadima met de inworp. Faral controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aldunate. Aldunate krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nemesio CF 60%, c. a cerro 40%.
Nemesio CF - c. a cerro 1:0

52e minuut.
Peredo geeft een lange en hoge pass. Cadima bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadima probeert naar een medespeler te passen. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre haalt uit met een fantastische trap. Paal!

62e minuut.
Aldunate speelt de bal door. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adamo. Parada is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Parada neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Faral verovert de bal door een tackle van achteren. Faral met een sublieme pass. Ricaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricaldi haalt uit met een fantastische trap. Izaguirre probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nemesio CF 57%, c. a cerro 43%.
Nemesio CF - c. a cerro 1:0