Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apendi City Peñarol_Cap
washi Tactiek Aguada
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 42.9
weak Schieten good
unsatisfactory Passen good
weak Verdedigen average


3e minuut.
Földi bereikt de bal nog maar net als eerste. Földi geeft een hoge lob. Robertson controleert de bal met de borst. Robertson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Apendi City - Peñarol_Cap 0:1

7e minuut.
Földi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Trávníček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trávníček speelt de bal door. Watson heeft problemen om de bal te vangen. Watson schiet op doel. Cárdenas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Flinta rent richting de bal. Flinta passt de bal met de wreef. Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson haalt uit met een fantastische trap. Cárdenas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apendi City - Peñarol_Cap 0:2

15e minuut.
Földi met een sublieme pass. Daar is Lorenzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Apendi City - Peñarol_Cap 0:3

16e minuut.
Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo passt de bal met de wreef. Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson schiet op doel. Cárdenas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apendi City - Peñarol_Cap 0:4

17e minuut.
Palenque passt de bal in één keer door. Puig is nu in balbezit. Burgos Suárez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Puig wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Puig kan niet meer verder spelen. Acosta komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Lacurcia geeft een hoge lob. Burgos Suárez kopt de bal weg. Daar is Lorenzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robertson rent richting de bal. Robertson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Aldave raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Elduayen komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Lacurcia met een sublieme pass. Trávníček rent richting de bal. Trávníček speelt de bal door. Daar is Watson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Watson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Burgos Suárez met een sublieme pass. Flinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Flinta geeft een lange en hoge pass. Robertson is nu in balbezit. Robertson geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Cadima is nu in balbezit. Flinta verovert de bal door een tackle van achteren. Flinta geeft een hoge lob. Klungelig pakt Watson de bal. Watson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Apendi City - Peñarol_Cap 0:5

28e minuut.
Acosta probeert naar een medespeler te passen. Robertson heeft problemen om de bal te vangen. Flinta is nu in balbezit. Robertson rent richting de bal. Robertson haalt uit met een fantastische trap. Cárdenas bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Lacurcia geeft een hoge lob. Földi kopt de bal weg. Burgos Suárez speelt de bal door. Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Flinta kopt de bal weg. Trávníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Watson rent richting de bal. Watson schiet op doel. Cárdenas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apendi City - Peñarol_Cap 0:6

44e minuut.
Flinta controleert de bal met de borst. Flinta geeft een lange en hoge pass. Watson geeft een hoge lob. Daar is Flinta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flinta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apendi City 81%, Peñarol_Cap 19%.
Apendi City - Peñarol_Cap 0:6

46e minuut.
Miranda Hernández komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Cárdenas trapt de bal weg. Földi rent richting de bal. Salomón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salomón krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Burgos Suárez kopt de bal weg. Daar is Robertson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robertson speelt de bal door. Watson is nu in balbezit. Watson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Nina kopt de bal weg. Földi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lacurcia. Lacurcia krijgt een gele kaart. Földi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trávníček zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Robertson de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apendi City - Peñarol_Cap 0:7

58e minuut.
Burgos Suárez kopt de bal weg. Watson rent richting de bal. Watson passt de bal zonder na te denken. Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson draait met de bal, schiet en ... Cárdenas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Watson rent richting de bal. Watson schiet op doel. Na een snelle pass probeert Trávníček de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Lorenzo geeft een hoge lob. Burgos Suárez is nu in balbezit. Burgos Suárez probeert naar een medespeler te passen. Trávníček rent richting de bal. Trávníček draait met de bal, schiet en ... Cárdenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Apendi City - Peñarol_Cap 0:8

66e minuut.
Watson bereikt de bal nog maar net als eerste. Watson passt de bal in één keer door. Flinta kan de bal niet met de borst controleren. Flinta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apendi City - Peñarol_Cap 0:9

68e minuut.
Trávníček onderschept slim de pass. Trávníček probeert naar een medespeler te passen. Watson bereikt de bal nog maar net als eerste. Watson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Lorenzo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Robertson rent richting de bal. Chiarlone rent richting de bal. Robertson verovert de bal door een tackle van achteren. Robertson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Flinta passt de bal zonder na te denken. Watson heeft problemen om de bal te vangen. Trávníček rent richting de bal. Trávníček schiet op doel. Cárdenas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apendi City - Peñarol_Cap 0:10

75e minuut.
Flinta met een snelle inworp. Robertson is nu in balbezit. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo geeft de bal voor. Robertson geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chiarlone trapt de bal weg. Földi kopt de bal weg. Watson bereikt de bal nog maar net als eerste. Watson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Watson passt de bal zonder na te denken. Trávníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Trávníček geeft een lange en hoge pass. Flinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Flinta haalt uit met een fantastische trap. Cárdenas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Chiarlone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Watson is nu in balbezit. Watson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Apendi City - Peñarol_Cap 0:11

87e minuut.
Teixeira geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flinta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Robertson de bal. Robertson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Flinta geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Cadima de bal onder controle te krijgen. Watson bereikt de bal nog maar net als eerste. Watson schiet op doel. Cárdenas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apendi City - Peñarol_Cap 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apendi City 79%, Peñarol_Cap 21%.
Apendi City - Peñarol_Cap 0:12