Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club libertad Pepinucho
442 Tactiek pepinucho13
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 53
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 43.5
unsatisfactory Schieten excellent
hopeless Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Arsić passt de bal met de wreef. Aqarapi geeft de bal voor. Daar is Puente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cartagena is nu in balbezit. Cartagena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
club libertad - Pepinucho 0:1

4e minuut.
Paco probeert de bal aan de voet te houden. Krochmal onderschept slim de pass. Krochmal geeft de bal voor. Cartagena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartagena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
club libertad - Pepinucho 0:2

6e minuut.
Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Chivatá rent richting de bal. Chivatá passt de bal zonder na te denken. Cartagena rent richting de bal. Cartagena draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Daar is Arsić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arsić passt de bal met de wreef. Inti speelt de bal door. Cartagena rent richting de bal. Cartagena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Daar is Cavallotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aqarapi is nu in balbezit. Aqarapi geeft een lange en hoge pass. Daar is Cartagena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cartagena draait met de bal, schiet en ... Salsamendi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
club libertad - Pepinucho 0:3

12e minuut.
Aqarapi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Arsić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arsić geeft een hoge lob. Cartagena rent richting de bal. Cartagena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
club libertad - Pepinucho 0:4

15e minuut.
Iznata geeft een hoge lob. Kolher bereikt de bal nog maar net als eerste. Aqarapi geeft een lange en hoge pass. Cartagena is nu in balbezit. Cartagena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
club libertad - Pepinucho 0:5

21e minuut.
Aqarapi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aqarapi geeft de bal voor. Cartagena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartagena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
club libertad - Pepinucho 0:6

23e minuut.
Aqarapi onderschept slim de pass. Aqarapi probeert naar een medespeler te passen. Arsić is nu in balbezit. Arsić schiet op doel. Kolher probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Krochmal neemt de hoekschop. Cartagena rent richting de bal. Cartagena draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Inti de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
club libertad - Pepinucho 0:7

27e minuut.
Salsamendi trapt de bal weg van het doel. Bentancor kopt de bal weg. Kolher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cartagena rent richting de bal. Cartagena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Chivatá met de inworp. Aqarapi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Inti de bal. Cartagena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartagena haalt uit met een fantastische trap. Salsamendi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Tascău speelt de bal door. Arsić rent richting de bal. Arsić geeft de bal voor. Cartagena rent richting de bal. Cartagena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Aqarapi speelt de bal door. Arsić is nu in balbezit. Arsić passt de bal met de wreef. Cartagena rent richting de bal. Cartagena schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Salsamendi met een harde bal richting middenveld. Chivatá kopt de bal weg. Cartagena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartagena haalt uit met een fantastische trap. Inti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Krochmal neemt de hoekschop. Arsić krijgt zijn hoofd ertegen. Salsamendi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
club libertad - Pepinucho 0:8

39e minuut.
Chivatá geeft de bal voor. Cartagena rent richting de bal. Cartagena passt de bal met de wreef. Arsić bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
club libertad - Pepinucho 0:9

42e minuut.
Chivatá met de inworp. Aqarapi rent richting de bal. Aqarapi geeft een hoge lob. Cartagena is nu in balbezit. Cartagena schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Paco geeft de bal voor. Inworp. Krochmal met de inworp. Aqarapi geeft de bal voor. Cartagena maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Salsamendi met een harde bal richting middenveld. Arsić kan de bal niet met de borst controleren. Arsić probeert naar een medespeler te passen. Cartagena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartagena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club libertad 72%, Pepinucho 28%.
club libertad - Pepinucho 0:9

47e minuut.
Tascău speelt de bal door. Arsić rent richting de bal. Aqarapi probeert naar een medespeler te passen. Cartagena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartagena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
club libertad - Pepinucho 0:10

48e minuut.
Estenssoro speelt de bal door. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartagena onderschept slim de pass. Cartagena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Salsamendi trapt de bal weg. Aqarapi controleert de bal met de borst. Aqarapi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Piazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Chivatá onderschept slim de pass. Chivatá geeft een hoge lob. Arsić rent richting de bal. Arsić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Paco heeft problemen om de bal te vangen. Aqarapi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aqarapi passt de bal zonder na te denken. Arsić rent richting de bal. Arsić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Adinolfi kan de bal niet met de borst controleren. Cartagena bereikt de bal nog maar net als eerste. Aqarapi speelt de bal door. Klungelig pakt Arsić de bal. Arsić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Daar is Aqarapi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aqarapi geeft de bal voor. Puente kan de bal niet met de borst controleren. Cartagena rent richting de bal. Cartagena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Aqarapi geeft een lange en hoge pass. Cartagena is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Puente ... Strafschop! Cartagena is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cartagena neemt zijn aanloop. Salsamendi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
club libertad - Pepinucho 0:11

60e minuut.
Aqarapi bereikt de bal nog maar net als eerste. Krochmal rent richting de bal. Krochmal geeft een lange en hoge pass. Cartagena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartagena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
club libertad - Pepinucho 0:12

63e minuut.
Aqarapi is nu in balbezit. Arsić is nu in balbezit. Aqarapi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsić is nu in balbezit. Arsić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Aqarapi met een sublieme pass. Arsić rent richting de bal. Arsić passt de bal zonder na te denken. Cartagena is nu in balbezit. Cartagena draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Chivatá speelt de bal door. Cartagena is nu in balbezit. Cartagena passt de bal in één keer door. Arsić is nu in balbezit. Arsić draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
club libertad - Pepinucho 0:13

68e minuut.
Arsić heeft problemen om de bal te vangen. Arsić met een sublieme pass. Daar is Cartagena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cartagena haalt uit met een fantastische trap. Salsamendi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
club libertad - Pepinucho 0:14

69e minuut.
Daar is Arsić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arsić haalt uit met een fantastische trap. Inti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arsić rent richting de bal. Arsić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
club libertad - Pepinucho 0:15

71e minuut.
Puente kopt de bal weg. Aqarapi is nu in balbezit. Aqarapi passt de bal met de wreef. Cartagena is nu in balbezit. Cartagena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
club libertad - Pepinucho 0:16

72e minuut.
Borges probeert naar een medespeler te passen. Cartagena is nu in balbezit. Aqarapi is nu in balbezit. Aqarapi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Daar is Cavallotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aqarapi probeert naar een medespeler te passen. Arsić speelt de bal door. Cartagena rent richting de bal. Cartagena schiet op doel. Salsamendi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
club libertad - Pepinucho 0:17

79e minuut.
Inti is nu in balbezit. Inti geeft een hoge lob. Tascău kopt de bal weg. Aqarapi rent richting de bal. Aqarapi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cartagena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartagena draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Cartagena is nu in balbezit. Aqarapi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aqarapi passt de bal in één keer door. Arsić is nu in balbezit. Arsić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
club libertad - Pepinucho 0:18

84e minuut.
Cartagena heeft problemen om de bal te vangen. Arsić rent richting de bal. Arsić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Puente de bal onder controle te krijgen. Chivatá geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bentancor passt de bal zonder na te denken. Aqarapi is nu in balbezit. Aqarapi passt de bal met de wreef. Arsić rent richting de bal. Arsić geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cartagena is nu in balbezit. Cartagena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
club libertad - Pepinucho 0:19

89e minuut.
Aqarapi passt de bal in één keer door. Krochmal geeft een lange en hoge pass. Adinolfi is nu in balbezit. Cartagena onderschept slim de pass. Cartagena haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cartagena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartagena geeft een hoge lob. Aqarapi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aqarapi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
club libertad - Pepinucho 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club libertad 83%, Pepinucho 17%.
club libertad - Pepinucho 0:20