Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rayo Manya Nemesio CF
Titulares Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
28 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 19.2
adequate Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kremblewski probeert naar een medespeler te passen. Falcata met een sublieme pass. Mojica is nu in balbezit. Mojica haalt uit met een fantastische trap. Leaños probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Inworp. Kremblewski met een snelle inworp. Falcata bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcata haalt uit met een fantastische trap. Leaños probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amado bokst de bal weg. Mojica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Manya - Nemesio CF 1:0

4e minuut.
Kollen is nu in balbezit. Kollen geeft een lange en hoge pass. Marca heeft problemen om de bal te vangen. Falcata bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Manya - Nemesio CF 2:0

8e minuut.
Lena bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonakakis onderschept slim de pass. Antonakakis geeft de bal voor. Daar is Mojica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mojica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Manya - Nemesio CF 3:0

15e minuut.
Marca is nu in balbezit. Falcata verovert de bal door een tackle van achteren. Falcata passt de bal met de wreef. Mojica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Manya - Nemesio CF 4:0

17e minuut.
Uhler rent richting de bal. Uhler passt de bal in één keer door. Charron bereikt de bal nog maar net als eerste. Charron geeft een hoge lob. Falcata springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Antonakakis geeft een hoge lob. Amado met een sublieme pass. Antonakakis kopt de bal weg. Mojica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojica geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Amado probeert naar een medespeler te passen. Antonakakis kopt de bal weg. Daar is Lena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mojica rent richting de bal. Mojica haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Manya - Nemesio CF 5:0

25e minuut.
Charron rent richting de bal. Charron passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Marca de bal. Falcata bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcata schiet op doel. Amado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Chiţu passt de bal in één keer door. Kremblewski is nu in balbezit. Kremblewski speelt de bal door. Mojica rent richting de bal. Mojica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Manya - Nemesio CF 6:0

34e minuut.
Charron geeft een hoge lob. Marca bereikt de bal nog maar net als eerste. Marca passt de bal met de wreef. Mojica is nu in balbezit. Mojica geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Marca is nu in balbezit. Antonakakis verovert de bal door een tackle van achteren. Antonakakis geeft een lange en hoge pass. Daar is Mojica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mojica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Manya - Nemesio CF 7:0

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lombardo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayo Manya 31%, Nemesio CF 69%.
Rayo Manya - Nemesio CF 7:0

56e minuut.
Falcata draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Leaños de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Antonakakis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Falcata krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

61e minuut.
Klungelig pakt Charron de bal. Uhler rent richting de bal. Charron bereikt de bal nog maar net als eerste. Charron geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Leaños de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zamarchi komt het veld opgelopen. Żmuda komt het veld opgelopen. Yağcıoğlu komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Aldunate heeft problemen om de bal te vangen. Parada is nu in balbezit. Lombardo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lombardo krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Żmuda probeert naar een medespeler te passen. Yağcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağcıoğlu passt de bal zonder na te denken. Żmuda is nu in balbezit. Żmuda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Manya - Nemesio CF 8:0

78e minuut.
Zamarchi probeert naar een medespeler te passen. Żmuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmuda passt de bal zonder na te denken. Yağcıoğlu rent richting de bal. Yağcıoğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Yağcıoğlu is nu in balbezit. Marca rent richting de bal. Yağcıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Yağcıoğlu geeft een lange en hoge pass. Daar is Żmuda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Manya - Nemesio CF 9:0

88e minuut.
Marca speelt de bal door. Żmuda rent richting de bal. Viegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağcıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Yağcıoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Żmuda rent richting de bal. Żmuda schiet op doel. Amado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayo Manya 37%, Nemesio CF 63%.
Rayo Manya - Nemesio CF 9:0