Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Constelacion Estelar Fazerg Sports
4-4-2-A Tactiek Att 2.1
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.4 gemiddelde waardering 56.5
goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Salinas is nu in balbezit. Salinas passt de bal met de wreef. Dal Porto speelt de bal door. Triviño is nu in balbezit. Triviño haalt uit met een fantastische trap. Von Bilderling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Triviño rent richting de bal. Triviño schiet op doel. Von Bilderling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa passt de bal met de wreef. Salinas met een sublieme pass. Luna rent richting de bal. Luna haalt uit met een fantastische trap. Von Bilderling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - Fazerg Sports 0:1

29e minuut.
Gajtkowski geeft een lange en hoge pass. Rondón kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dal Porto de bal onder controle te krijgen. Tavera rent richting de bal. Tavera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ullmann geeft de bal voor. Triviño kopt de bal weg. Rondón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Luna is nu in balbezit. Luna schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Luna is nu in balbezit. Luna passt de bal in één keer door. Aghassyan probeert naar een medespeler te passen. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kurtyka rent richting de bal. Vajvoda rent richting de bal. Kurtyka verovert de bal door een tackle van achteren. Kurtyka draait met de bal, schiet en ... Soler probeert de bal aan de voet te houden. Von Bilderling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Luna is nu in balbezit. Luna draait met de bal, schiet en ... Von Bilderling bokst de bal weg.

44e minuut.
Luna heeft problemen om de bal te vangen. Luna draait met de bal, schiet en ... Espitia kopt de bal weg. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna draait met de bal, schiet en ... Von Bilderling bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Burbano bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - Fazerg Sports 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Constelacion Estelar 62%, Fazerg Sports 38%.
Constelacion Estelar - Fazerg Sports 0:2

55e minuut.
Buriticá met een snelle inworp. Kurtyka probeert naar een medespeler te passen. Triviño rent richting de bal. Triviño haalt uit met een fantastische trap. Von Bilderling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - Fazerg Sports 0:3

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivashenka komt het veld opgelopen. Aghassyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salinas probeert de bal met de borst te controleren. Salinas geeft een lange en hoge pass. Luna springt en kopt de bal. Von Bilderling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - Fazerg Sports 0:4

64e minuut.
Espitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Aghassyan onderschept slim de pass. Aghassyan passt de bal zonder na te denken. Triviño rent richting de bal. Triviño draait met de bal, schiet en ... Von Bilderling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Tavera is nu in balbezit. Barbosa onderschept slim de pass. Barbosa geeft een hoge lob. Ivashenka is nu in balbezit. Ivashenka schiet op doel. Von Bilderling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Aghassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aghassyan geeft een hoge lob. Urbányi probeert de bal met de borst te controleren. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - Fazerg Sports 0:5

71e minuut.
Ercin komt het veld opgelopen. Ćuk komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Triviño rent richting de bal. Triviño passt de bal met de wreef. Ćuk is nu in balbezit. Ćuk haalt uit met een fantastische trap. Von Bilderling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - Fazerg Sports 0:6

79e minuut.
Ivashenka rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivashenka met een snelle inworp. Jurado is nu in balbezit. Jurado geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Tavera kopt de bal weg. Ercin geeft de bal voor. Triviño rent richting de bal. Triviño schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - Fazerg Sports 0:7

82e minuut.
Aghassyan is nu in balbezit. Triviño met een sublieme pass. Ćuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - Fazerg Sports 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Constelacion Estelar 64%, Fazerg Sports 36%.
Constelacion Estelar - Fazerg Sports 0:8