Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
No tengo tennis Bucara Team
4-4-2 Tactiek sergio
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
22 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 6
63.7 gemiddelde waardering 61.4
formidable Schieten excellent
formidable Passen very good
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Katrakis passt de bal zonder na te denken. Omgiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Omgiewicz passt de bal met de wreef. Kostrzewa rent richting de bal. Kostrzewa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Napolitano onderschept slim de pass. Napolitano geeft een hoge lob. Stanišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuytubahar verovert de bal door een tackle van achteren. Kuytubahar schiet op doel. Wal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Kuytubahar verovert de bal door een tackle van achteren. Kuytubahar speelt de bal door. Rodas is nu in balbezit. Rodas draait met de bal, schiet en ... Wal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Bucara Team 0:1

12e minuut.
Kuytubahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorie maakt een afschuwelijke overtreding. Kuytubahar raakt geblesseerd tijdens het duel. Eudeline met een snel genomen vrije trap. Kuytubahar springt en kopt de bal. Wal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Smekens geeft een lange en hoge pass. Virzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Veneziano zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Veneziano moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Veneziano schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

14e minuut.
Katrakis passt de bal met de wreef. Kostrzewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrzewa passt de bal met de wreef. Virzo is nu in balbezit. Virzo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Omgiewicz onderschept slim de pass. Omgiewicz passt de bal in één keer door. Virzo rent richting de bal. Virzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
No tengo tennis - Bucara Team 1:1

26e minuut.
Kuytubahar geeft een lange en hoge pass. Frazzon heeft problemen om de bal te vangen. Ceascin rent richting de bal. Frazzon verovert de bal door een tackle van achteren. Frazzon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Bucara Team 1:2

33e minuut.
Laanberg met een sublieme pass. Maz bereikt de bal nog maar net als eerste. Omgiewicz is nu in balbezit. Omgiewicz probeert naar een medespeler te passen. Kostrzewa is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Gurke met een sublieme pass. Laanberg rent richting de bal. Laanberg speelt de bal door. Virzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Virzo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Martínez met een harde bal richting middenveld. Omgiewicz kopt de bal weg. Virzo is nu in balbezit. Virzo haalt uit met een fantastische trap. Martínez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
No tengo tennis - Bucara Team 2:2

45e minuut.
Peña komt het veld opgelopen. Peña met een sublieme pass. Frazzon rent richting de bal. Virzo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Virzo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No tengo tennis 36%, Bucara Team 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
No tengo tennis - Bucara Team 2:2

46e minuut.
Maz onderschept slim de pass. Maz geeft de bal voor. Kostrzewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Omgiewicz rent richting de bal. Omgiewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

48e minuut.
Omgiewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Fernández Arenas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virzo rent richting de bal. Virzo schiet op doel. Martínez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Bucara Team 3:2

56e minuut.
Stanišić passt de bal met de wreef. Laanberg rent richting de bal. Laanberg speelt de bal door. Kostrzewa is nu in balbezit. Kostrzewa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rodas stond buitenspel. Bocanegra komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Gorie verovert de bal door een tackle van achteren. Laanberg rent richting de bal. Laanberg probeert naar een medespeler te passen. Virzo rent richting de bal. Virzo draait met de bal, schiet en ... Martínez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Virzo is nu in balbezit. Inworp. Omgiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Katrakis geeft een lange en hoge pass. Kostrzewa springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Laanberg geeft een lange en hoge pass. Daar is Kostrzewa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhabuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zhabuk krijgt een gele kaart. Kostrzewa raakt geblesseerd tijdens het duel. Kostrzewa komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Maciaszczyk geeft een hoge lob. Bocanegra kopt de bal weg. Stanišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuytubahar verovert de bal door een tackle van achteren. Kuytubahar draait met de bal, schiet en ... Wal bokst de bal weg.

80e minuut.
Omgiewicz rent richting de bal. Omgiewicz passt de bal in één keer door. Laanberg is nu in balbezit. Laanberg geeft de bal voor. Virzo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Omgiewicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Kostrzewa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Arenas rent richting de bal. Kostrzewa verovert de bal door een tackle van achteren. Kostrzewa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No tengo tennis 49%, Bucara Team 51%.
No tengo tennis - Bucara Team 3:2