Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fazerg Sports F.C. Young Sport Btá⚡️
Att 2.1 Tactiek Total ATK
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 5
59.6 gemiddelde waardering 57.4
formidable Schieten very good
solid Passen solid
excellent Verdedigen outstanding


1e minuut.
Barbosa passt de bal zonder na te denken. Gajtkowski met een sublieme pass. Dal Porto geeft de bal voor. Triviño is nu in balbezit. Triviño schiet op doel. Zamora bokst de bal weg.

2e minuut.
Korkishko bereikt de bal nog maar net als eerste. Triviño verovert de bal door een tackle van achteren. Triviño probeert naar een medespeler te passen. Daar is Luna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Triviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Amca maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Amca naar de kleedkamers voor een vroege douche. Triviño is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Salinas wilt de vrije trap nemen. Zamora bokst de bal weg.

18e minuut.
Aghassyan met de inworp. Salinas rent richting de bal. Salinas geeft een hoge lob. Triviño is nu in balbezit. Triviño haalt uit met een fantastische trap. Zamora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Korkishko onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aghassyan zal de hoekschop nemen. Triviño krijgt zijn hoofd ertegen. Zamora probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurtyka met een snelle inworp. Salinas probeert naar een medespeler te passen. Triviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Triviño haalt uit met een fantastische trap. Zamora bokst de bal weg.

35e minuut.
Barbosa verovert de bal door een tackle van achteren. Barbosa met een sublieme pass. Triviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Triviño draait met de bal, schiet en ... Zamora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - F.C. Young Sport Btá⚡️ 1:0

37e minuut.
Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro geeft de bal voor. Felipe Padrón geeft een lange en hoge pass. Eltekten is nu in balbezit. Eltekten geeft de bal voor. Rəsuloğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Korkishko speelt de bal door. Köylüoğlu geeft de bal voor. Eltekten is nu in balbezit. Eltekten geeft een hoge lob. Klungelig pakt Felipe Padrón de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fazerg Sports - F.C. Young Sport Btá⚡️ 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fazerg Sports 49%, F.C. Young Sport Btá⚡️ 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fazerg Sports - F.C. Young Sport Btá⚡️ 1:1

48e minuut.
Perdomo geeft een lange en hoge pass. Ullmann geeft een hoge lob. Salinas kopt de bal weg. Triviño rent richting de bal. Triviño schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Aghassyan speelt de bal door. Korkishko rent richting de bal. Luna verovert de bal door een tackle van achteren. Luna draait met de bal, schiet en ... Zamora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - F.C. Young Sport Btá⚡️ 2:1

57e minuut.
Galeano rent richting de bal. Galeano geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dal Porto de bal. Felipe Padrón onderschept slim de pass. Felipe Padrón schiet op doel. Rəsuloğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Triviño is nu in balbezit. Aghassyan is nu in balbezit. Aghassyan passt de bal met de wreef. Triviño rent richting de bal. Triviño schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Inworp. Ivashenka komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ćuk komt het veld opgelopen. Ercin komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Uzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dal Porto onderschept slim de pass. Dal Porto geeft een lange en hoge pass. Triviño controleert de bal met de borst. Triviño schiet op doel. Zamora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Montenegro onderschept slim de pass. Ćuk is nu in balbezit. Ćuk speelt de bal door. Triviño rent richting de bal. Triviño schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Perdomo verovert de bal door een tackle van achteren. Triviño controleert de bal met de borst. Triviño geeft een lange en hoge pass. Ćuk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - F.C. Young Sport Btá⚡️ 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fazerg Sports 49%, F.C. Young Sport Btá⚡️ 51%.
Fazerg Sports - F.C. Young Sport Btá⚡️ 3:1