Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atletico chapinero Constelacion Estelar
FULL METAL Tactiek 4-4-2-A
55% Balbezit 45%
28% Spel op eigen helft 72%
20 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 47.1
adequate Schieten adequate
very good Passen very good
formidable Verdedigen adequate


10e minuut.
Cisneros probeert de bal met de borst te controleren. Alagia is nu in balbezit. Alagia passt de bal met de wreef. Navajas is nu in balbezit. Navajas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Buriticá met de inworp. Jara is nu in balbezit. Cisneros onderschept slim de pass. Cisneros haalt uit met een fantastische trap. Morales werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
atletico chapinero - Constelacion Estelar 0:1

33e minuut.
Tyminský speelt de bal door. Daar is Navajas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burbano is nu in balbezit. Villarraga verovert de bal door een tackle van achteren. Villarraga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Urbányi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
atletico chapinero - Constelacion Estelar 1:1

34e minuut.
Urbányi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carreño met een snelle inworp. Alagia geeft de bal voor. Navajas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Klungelig pakt Tyminský de bal. Tyminský geeft de bal voor. Navajas is nu in balbezit. Navajas draait met de bal, schiet en ... Von Bilderling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico chapinero - Constelacion Estelar 2:1

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carreño is nu in balbezit. Carreño geeft een lange en hoge pass. Villarraga kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico chapinero - Constelacion Estelar 3:1

41e minuut.
Burbano passt de bal in één keer door. Daar is Urbányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Navajas onderschept slim de pass. Navajas haalt uit met een fantastische trap. Von Bilderling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Urbányi heeft problemen om de bal te vangen. Navajas verovert de bal door een tackle van achteren. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Navajas onderschept slim de pass. Navajas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico chapinero 25%, Constelacion Estelar 75%.
atletico chapinero - Constelacion Estelar 3:1

48e minuut.
Alagia met een sublieme pass. Daar is Jara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jara geeft een hoge lob. Navajas is nu in balbezit. Navajas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Villarraga verovert de bal door een tackle van achteren. Villarraga passt de bal in één keer door. Carreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreño haalt uit met een fantastische trap. Von Bilderling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Tyminský geeft de bal voor. Urbina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carreño probeert naar een medespeler te passen. Navajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Navajas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Vajvoda probeert naar een medespeler te passen. Tyminský speelt de bal door. Villarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarraga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico chapinero - Constelacion Estelar 4:1

83e minuut.
Urbina haalt uit met een fantastische trap. Morales probeert naar een medespeler te passen. Villarraga kopt de bal weg. Navajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Navajas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico chapinero 32%, Constelacion Estelar 68%.
atletico chapinero - Constelacion Estelar 4:1