Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olivares FC Dep Cali
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


10e minuut.
Fontecha is nu in balbezit. Fontecha met een sublieme pass. Briceño heeft problemen om de bal te vangen. Fontecha rent richting de bal. Fontecha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olivares FC - Dep Cali 1:0

29e minuut.
Fontecha geeft de bal voor. Arriaga kopt de bal weg. Fontecha is nu in balbezit. Fontecha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olivares FC - Dep Cali 2:0

35e minuut.
Mondragón heeft problemen om de bal te vangen. Briceño is nu in balbezit. Briceño passt de bal zonder na te denken. Fontecha rent richting de bal. Fontecha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Clavijo probeert naar een medespeler te passen. Fontecha rent richting de bal. Fontecha met een sublieme pass. Briceño rent richting de bal. Briceño haalt uit met een fantastische trap. Colorado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olivares FC 34%, Dep Cali 66%.
Olivares FC - Dep Cali 2:0

54e minuut.
Orozco trapt de bal weg van het doel. Patarroyo is nu in balbezit. Patarroyo geeft de bal voor. Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Meza kan de bal niet met de borst controleren. Briceño rent richting de bal. Briceño speelt de bal door. Fontecha rent richting de bal. Fontecha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olivares FC - Dep Cali 3:0

81e minuut.
Orozco speelt de bal door. Medellín is nu in balbezit. Patarroyo maakt een afschuwelijke overtreding. Patarroyo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olivares FC 42%, Dep Cali 58%.
Olivares FC - Dep Cali 3:0