Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ScBayern New Face Team
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Barrios met een sublieme pass. Daar is Pizarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pizarro met een sublieme pass. Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales haalt uit met een fantastische trap. Paal!

12e minuut.
Botero Zea bereikt de bal nog maar net als eerste. Botero Zea speelt de bal door. Quiroga is nu in balbezit. Corrales verovert de bal door een tackle van achteren. Corrales draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ScBayern - New Face Team 0:1

21e minuut.
Clavijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavijo schiet op doel. Vélez rent richting de bal. Vélez passt de bal zonder na te denken. Clavijo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Briceño onderschept slim de pass. Briceño met een sublieme pass. Barco Vargas is nu in balbezit. Clavijo onderschept slim de pass. Clavijo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ScBayern - New Face Team 1:1

29e minuut.
Gallegos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Triana met een snelle inworp. Pedraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedraza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Vélez passt de bal met de wreef. Daar is Amara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amara verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vélez zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo schiet op doel. Delgadillo kopt de bal weg. Clavijo rent richting de bal. Clavijo schiet op doel. Valero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ScBayern 50%, New Face Team 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ScBayern - New Face Team 1:1

53e minuut.
Pedraza is nu in balbezit. Pedraza draait met de bal, schiet en ... Corrales is nu in balbezit. Corrales draait met de bal, schiet en ... Cifuentes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ScBayern 58%, New Face Team 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ScBayern - New Face Team 1:1