Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Lebrija DexaBantag7
532 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 19.7
average Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Montaña is nu in balbezit. Báez bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaña is nu in balbezit. Báez verovert de bal door een tackle van achteren. Báez geeft een hoge lob. Uribe bokst de bal weg. Uribe probeert naar een medespeler te passen. Villalobos rent richting de bal. Villalobos passt de bal in één keer door. Tenorio is nu in balbezit. Tenorio schiet op doel. Ávila bokst de bal weg.

6e minuut.
Báez is nu in balbezit. Tenorio verovert de bal door een tackle van achteren. Tenorio speelt de bal door. Villalobos is nu in balbezit. Villalobos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Pineda kan de bal niet met de borst controleren. Báez bereikt de bal nog maar net als eerste. Báez passt de bal in één keer door. Cabra rent richting de bal. Cabra draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Otero rent richting de bal. Otero geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tabares met de inworp. Visbal geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Villalobos rent richting de bal. Villalobos passt de bal zonder na te denken. Tenorio rent richting de bal. Tenorio schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lucumí de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Visbal met een sublieme pass. Otero rent richting de bal. Cabra verovert de bal door een tackle van achteren. Cabra schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Quintero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pineda speelt de bal door. Tenorio heeft problemen om de bal te vangen. Visbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Visbal geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Tenorio is nu in balbezit. Castaño begaat een overtreding. Tenorio raakt geblesseerd tijdens het duel. Pineda met een snel genomen vrije trap. Villalobos maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Klungelig pakt Montaña de bal. Montaña speelt de bal door. Tabares heeft problemen om de bal te vangen. Cabra is nu in balbezit. Cabra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Quintero onderschept slim de pass. Quintero probeert naar een medespeler te passen. Cajamarca rent richting de bal. Cabra onderschept slim de pass. Cabra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Lebrija 67%, DexaBantag7 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Lebrija - DexaBantag7 0:0

47e minuut.
Castaño speelt de bal door. Quintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cajamarca zijn tegenspeler op de grond. Cajamarca is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

49e minuut.
Báez met een sublieme pass. Quintero rent richting de bal. Quintero probeert naar een medespeler te passen. Visbal rent richting de bal. Visbal draait met de bal, schiet en ... Uribe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Montaña geeft een hoge lob. Colorado is nu in balbezit. Colorado met een sublieme pass. Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Castaño passt de bal in één keer door. Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gaitán. Gaitán krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Villalobos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Colorado met een snel genomen vrije trap. Feliciano kopt de bal weg. Klungelig pakt Chará de bal. Villalobos is nu in balbezit. Villalobos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Chará is nu in balbezit. Chará geeft de bal voor. Inworp. Valderrama met de inworp. Villalobos geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Montaña kopt de bal weg. Klungelig pakt Tenorio de bal. Tenorio probeert naar een medespeler te passen. Villalobos is nu in balbezit. Villalobos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ávila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Montaña is nu in balbezit. Montaña geeft een lange en hoge pass. Feliciano heeft problemen om de bal te vangen. Tenorio rent richting de bal. Tenorio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Colorado passt de bal met de wreef. Pineda is nu in balbezit. Pineda geeft de bal voor. Villalobos is nu in balbezit. Villalobos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lebrija - DexaBantag7 1:0

88e minuut.
Montaña is nu in balbezit. Montaña geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lucumí de bal. Villalobos rent richting de bal. Villalobos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Lebrija 39%, DexaBantag7 61%.
Atletico Lebrija - DexaBantag7 1:0