Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Espitirus REAL MOSCU
442 Tactiek 433
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 19
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Camero onderschept slim de pass. Lombana bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombana geeft de bal voor. Garzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Garzón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Navarrete kopt de bal weg. Galindo controleert de bal met de borst. Gaona geeft een hoge lob. Gómez is nu in balbezit. Gómez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo speelt de bal door. Monzón rent richting de bal. Monzón schiet op doel. Laguna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Espitirus - REAL MOSCU 0:1

21e minuut.
Gaona met een sublieme pass. Tarazona bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarazona met een sublieme pass. Lozada rent richting de bal. Lozada schiet op doel. Peña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Espitirus - REAL MOSCU 1:1

26e minuut.
Montañez onderschept slim de pass. Montañez geeft de bal voor. Gómez maakt een snoekduik en kopt de bal. Lozada krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Rangel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Espitirus - REAL MOSCU 2:1

39e minuut.
Garzón schiet op doel. Calderón is nu in balbezit. Calderón geeft de bal voor. Gómez rent richting de bal. Gómez draait met de bal, schiet en ... Peña bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Espitirus 31%, REAL MOSCU 69%.
Los Espitirus - REAL MOSCU 2:1

52e minuut.
Laguna met een harde bal richting middenveld. Montañez kopt de bal weg. Gómez met een sublieme pass. Lozada is nu in balbezit. Lozada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Luna geeft een hoge lob. Montañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañez speelt de bal door. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañez verovert de bal door een tackle van achteren. Montañez passt de bal in één keer door. Gómez rent richting de bal. Gómez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Espitirus - REAL MOSCU 3:1

89e minuut.
Arias met een snelle inworp. Cardozo rent richting de bal. Cardozo geeft een lange en hoge pass. Navarrete is nu in balbezit. Navarrete haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Espitirus 41%, REAL MOSCU 59%.
Los Espitirus - REAL MOSCU 3:1