Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-30 01:21
  • Competitiewedstrijd: Primera C.07
  • Stadion: Irade Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3735
Irade F.C. Mechita
PauV2-I Tactiek 1
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
32 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 24.2
solid Schieten poor
good Passen weak
good Verdedigen poor


3e minuut.
Méniri rent richting de bal. Méniri geeft een lange en hoge pass. Daar is Neira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holguín is nu in balbezit. Holguín draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Clavijo de bal. Boatman rent richting de bal. Boatman schiet op doel. Chitiva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Méniri rent richting de bal. Méniri passt de bal zonder na te denken. Belu is nu in balbezit. Belu geeft een lange en hoge pass. Boatman springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Méniri bereikt de bal nog maar net als eerste. Méniri passt de bal zonder na te denken. Belu is nu in balbezit. Holguín bereikt de bal nog maar net als eerste. Holguín schiet op doel. Chitiva bokst de bal weg.

6e minuut.
Neira geeft een hoge lob. Inworp. Belu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Holguín rent richting de bal. Holguín schiet op doel. Chitiva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Abella bereikt de bal nog maar net als eerste. Abella geeft een lange en hoge pass. de la Peña kan de bal niet met de borst controleren. Belu is nu in balbezit. Belu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Chitiva probeert naar een medespeler te passen. Boşniagă kopt de bal weg. Lozada heeft problemen om de bal te vangen. Holguín bereikt de bal nog maar net als eerste. Holguín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Irade F.C. - Mechita 1:0

16e minuut.
Nieves rent richting de bal. Nieves speelt de bal door. Boatman bereikt de bal nog maar net als eerste. Boatman draait met de bal, schiet en ... Chitiva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Irade F.C. - Mechita 2:0

22e minuut.
Klungelig pakt Angarita de bal. Méniri is nu in balbezit. Méniri passt de bal zonder na te denken. Holguín rent richting de bal. Holguín draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Holguín is nu in balbezit. Angarita is nu in balbezit. Holguín verovert de bal door een tackle van achteren. Holguín draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Irade F.C. - Mechita 3:0

39e minuut.
Boatman heeft problemen om de bal te vangen. Holguín rent richting de bal. Boatman rent richting de bal. Boatman schiet op doel. Chitiva werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Belu heeft problemen om de bal te vangen. Belu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Irade F.C. - Mechita 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irade F.C. 19%, Mechita 81%.
Irade F.C. - Mechita 4:0

48e minuut.
Clavijo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Méniri met de inworp. Boatman geeft een hoge lob. Holguín maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Durden rent richting de bal. Boşniagă onderschept slim de pass. Boşniagă geeft een lange en hoge pass. Méniri bereikt de bal nog maar net als eerste. Méniri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Méniri kopt de bal weg. Holguín rent richting de bal. Lozada onderschept slim de pass. Boşniagă verovert de bal door een tackle van achteren. Boşniagă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Abella geeft de bal voor. Boatman kopt de bal weg. Klungelig pakt Lozada de bal. Holguín bereikt de bal nog maar net als eerste. Holguín schiet op doel. Chitiva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Neira rent richting de bal. Neira geeft de bal voor. Shyam rent richting de bal. Shyam geeft de bal voor. Holguín maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Nieves kopt de bal weg. Boşniagă heeft problemen om de bal te vangen. Boşniagă geeft een lange en hoge pass. Holguín bereikt de bal nog maar net als eerste. Holguín draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Villota is nu in balbezit. Méniri verovert de bal door een tackle van achteren. Méniri geeft een lange en hoge pass. Holguín rent richting de bal. Holguín schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Santana geeft een hoge lob. de la Peña onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Belu neemt de hoekschop. Holguín springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Santana geeft de bal voor. Boatman kopt de bal weg. Boşniagă met een sublieme pass. Belu rent richting de bal. Belu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Inworp. Eslava zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Durden rent richting de bal. Santana onderschept slim de pass. Santana geeft een hoge lob. Chitiva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Belu verovert de bal door een tackle van achteren. Belu geeft een lange en hoge pass. Daar is Holguín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holguín schiet op doel. Chitiva maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irade F.C. 23%, Mechita 77%.
Irade F.C. - Mechita 4:0