Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Miranda UNAC F.C.
CP Tactiek SEPTIMO MALO
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 5
64.9 gemiddelde waardering 66.5
excellent Schieten outstanding
very good Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


4e minuut.
Cervantes is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cervantes met een snelle inworp. Monge geeft een hoge lob. Panic krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Bucătaru geeft een lange en hoge pass. Cervantes rent richting de bal. Cervantes speelt de bal door. Palma is nu in balbezit. Palma schiet op doel. Inesh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Panic rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Cervantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes passt de bal in één keer door. Monge bereikt de bal nog maar net als eerste. Monge geeft een lange en hoge pass. Panic springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Miranda - UNAC F.C. 0:1

12e minuut.
Roldán met een snelle inworp. Stelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelea passt de bal met de wreef. Palma is nu in balbezit. Palma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Miranda - UNAC F.C. 0:2

27e minuut.
Cervantes bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Polykarpou. Cervantes raakt geblesseerd tijdens het duel. El Masry zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Panic springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Zeman speelt de bal door. Porola is nu in balbezit. Roldán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roldán krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Mrożek geeft een lange en hoge pass. Porola rent richting de bal. Met opzet legt Butilă zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Butilă moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Butilă schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Porola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aguilar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. El Masry kopt de bal weg. Porola is nu in balbezit. Porola haalt uit met een fantastische trap. Barrantes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Burga onderschept slim de pass. Burga geeft een lange en hoge pass. Panic is nu in balbezit. Panic haalt uit met een fantastische trap. Inesh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Miranda - UNAC F.C. 0:3

43e minuut.
Burga onderschept slim de pass. Stelea speelt de bal door. Palma is nu in balbezit. Palma haalt uit met een fantastische trap. Inesh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Miranda - UNAC F.C. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Miranda 57%, UNAC F.C. 43%.
F.C.Miranda - UNAC F.C. 0:4

47e minuut.
Vukanović passt de bal zonder na te denken. Aguilar rent richting de bal. Aguilar probeert naar een medespeler te passen. Maruzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruzzo schiet op doel. Barrantes bokst de bal weg.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mrożek met de inworp. Polykarpou geeft een lange en hoge pass. Broich bereikt de bal nog maar net als eerste. Broich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Burga geeft een hoge lob. Monge met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mrożek met een snelle inworp. Polykarpou geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Cervantes geeft een lange en hoge pass. Vukanović kopt de bal weg. Broich bereikt de bal nog maar net als eerste. Porola bereikt de bal nog maar net als eerste. Porola schiet op doel. Barrantes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Stricanne bereikt de bal nog maar net als eerste. Roldán verovert de bal door een tackle van achteren. Roldán speelt de bal door. Panic is nu in balbezit. Panic schiet op doel. Inesh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Monge kopt de bal weg. Palma speelt de bal door. Cervantes met een sublieme pass. Stelea speelt de bal door. Daar is Stricanne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Miranda - UNAC F.C. 0:5

73e minuut.
Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeman is nu in balbezit. Palma verovert de bal door een tackle van achteren. Palma haalt uit met een fantastische trap. Inesh probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Miranda - UNAC F.C. 0:6

73e minuut.
Maruzzo heeft problemen om de bal te vangen. Palma rent richting de bal. Maruzzo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Maruzzo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

75e minuut.
Polykarpou passt de bal in één keer door. Bucătaru is nu in balbezit. Bucătaru geeft de bal voor. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma haalt uit met een fantastische trap. Inesh bokst de bal weg.

78e minuut.
Mrożek geeft een lange en hoge pass. Cervantes is nu in balbezit. Cervantes passt de bal in één keer door. Daar is Palma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palma schiet op doel. Inesh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Panic bereikt de bal nog maar net als eerste. Panic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Miranda - UNAC F.C. 0:7

82e minuut.
Klungelig pakt Roldán de bal. Roldán met een sublieme pass. Palma is nu in balbezit. Palma haalt uit met een fantastische trap. Inesh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Miranda - UNAC F.C. 0:8

84e minuut.
Monge is nu in balbezit. Monge met een sublieme pass. Klungelig pakt Roldán de bal. Roldán geeft een lange en hoge pass. Inesh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Miranda - UNAC F.C. 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Miranda 52%, UNAC F.C. 48%.
F.C.Miranda - UNAC F.C. 0:9