Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Goleo FC KREMAS DEL PER=(U)=
Perú Tactiek COPA PERU
58% Balbezit 42%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
65.9 gemiddelde waardering 66.5
uitmuntend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Ortiz de Zevallos geeft de bal voor. Guendouz controleert de bal met de borst. Guendouz probeert naar een medespeler te passen. Alarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturrizaga geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Guendouz is nu in balbezit. Alarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Roegiers tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roegiers krijgt een gele kaart. Alarco raakt geblesseerd tijdens het duel. Marshall met een snel genomen vrije trap. Guendouz maakt een snoekduik en kopt de bal. Chita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Alarco kopt de bal weg. Guendouz rent richting de bal. Alarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Guendouz bereikt de bal nog maar net als eerste. Guendouz schiet op doel. Chita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Pośpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Pośpiech passt de bal in één keer door. Cheba is nu in balbezit. Cheba haalt uit met een fantastische trap. Mesa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleo FC - KREMAS DEL PER=(U)= 1:0

22e minuut.
Inworp. Saini met de inworp. Radin rent richting de bal. Radin draait met de bal, schiet en ... Mesa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleo FC - KREMAS DEL PER=(U)= 2:0

25e minuut.
Iturrizaga geeft de bal voor. Guendouz kopt de bal weg. Guendouz rent richting de bal. Guendouz schiet op doel. Chita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleo FC - KREMAS DEL PER=(U)= 2:1

27e minuut.
Inworp. Pośpiech met de inworp. Cheba is nu in balbezit. Cheba haalt uit met een fantastische trap. Mesa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

31e minuut.
Klungelig pakt Guendouz de bal. Guendouz speelt de bal door. Palacios rent richting de bal. Palacios schiet op doel. Chita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Goleo FC - KREMAS DEL PER=(U)= 2:2

33e minuut.
Guendouz is nu in balbezit. Polok is nu in balbezit. Alarco onderschept slim de pass. Alarco haalt uit met een fantastische trap. Chita probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Iturrizaga probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Guendouz de bal. Guendouz passt de bal in één keer door. Alarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Marshall geeft de bal voor. Polok kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Iturrizaga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Guendouz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleo FC - KREMAS DEL PER=(U)= 2:3

45e minuut.
Pośpiech is nu in balbezit. Cheba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alarco krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goleo FC 48%, KREMAS DEL PER=(U)= 52%.
Goleo FC - KREMAS DEL PER=(U)= 2:3

48e minuut.
Iturrizaga is nu in balbezit. Iturrizaga passt de bal in één keer door. Alarco speelt de bal door. Guendouz bereikt de bal nog maar net als eerste. Guendouz draait met de bal, schiet en ... Chita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alarco is nu in balbezit. Alarco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Goleo FC - KREMAS DEL PER=(U)= 2:4

52e minuut.
Saini is nu in balbezit. Radin bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Saini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Radin maakt een snoekduik en kopt de bal. Mesa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Wagenfuhr probeert naar een medespeler te passen. Guendouz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios is nu in balbezit. Guendouz rent richting de bal. Guendouz haalt uit met een fantastische trap. Chita bokst de bal weg.

62e minuut.
Polok geeft een hoge lob. Cheba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheba met een sublieme pass. Radin is nu in balbezit. Radin haalt uit met een fantastische trap. Mesa bokst de bal weg.

66e minuut.
Radin rent richting de bal. Radin passt de bal met de wreef. Mizia geeft een hoge lob. Cheba springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Pośpiech passt de bal met de wreef. Saini rent richting de bal. Saini passt de bal in één keer door. Radin rent richting de bal. Radin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Saini is nu in balbezit. Saini speelt de bal door. Pośpiech speelt de bal door. Mizia rent richting de bal. Mizia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Iturrizaga geeft een hoge lob. Roegiers rent richting de bal. Alarco verovert de bal door een tackle van achteren. Alarco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleo FC - KREMAS DEL PER=(U)= 2:5

81e minuut.
Roegiers probeert naar een medespeler te passen. Alarco is nu in balbezit. Alarco passt de bal met de wreef. Guendouz is nu in balbezit. Guendouz schiet op doel. Chita bokst de bal weg.

82e minuut.
Guendouz kopt de bal weg. Polok rent richting de bal. Palacios tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palacios krijgt een gele kaart. Polok raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

84e minuut.
Daar is Cebolinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iturrizaga onderschept slim de pass. Iturrizaga geeft een hoge lob. Guendouz bereikt de bal nog maar net als eerste. Guendouz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iturrizaga met een snelle inworp. Wagenfuhr probeert naar een medespeler te passen. Palacios rent richting de bal. Palacios haalt uit met een fantastische trap. Chita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alarco rent richting de bal. Carreño legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alarco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Palacios zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Chita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleo FC - KREMAS DEL PER=(U)= 2:6

88e minuut.
Saini geeft een lange en hoge pass. Cheba is nu in balbezit. Franczak probeert naar een medespeler te passen. Cheba is nu in balbezit. Cheba haalt uit met een fantastische trap. Mesa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Radin rent richting de bal. Radin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleo FC - KREMAS DEL PER=(U)= 3:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goleo FC 45%, KREMAS DEL PER=(U)= 55%.
Goleo FC - KREMAS DEL PER=(U)= 3:6