Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UNAC F.C. Sporting Cristal -- Peru
SEPTIMO MALO Tactiek New CCU_td_1.6
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 15
6 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
65.4 gemiddelde waardering 63.3
formidable Schieten formidable
solid Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


5e minuut.
Monge is nu in balbezit. Monge passt de bal met de wreef. Cervantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes geeft een hoge lob. Panic krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ramírez geeft een hoge lob. Córdova heeft problemen om de bal te vangen. Zúńiga is nu in balbezit. Zúńiga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UNAC F.C. - Sporting Cristal -- Peru 0:1

16e minuut.
Butilă geeft een hoge lob. Palma kopt de bal weg. Salas heeft problemen om de bal te vangen. Panic rent richting de bal. Panic haalt uit met een fantastische trap. Santapakka bokst de bal weg.

19e minuut.
Zúńiga schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bucătaru de bal onder controle te krijgen. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez geeft een hoge lob. Zúńiga krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Ramírez kopt de bal weg. Córdova heeft problemen om de bal te vangen. Stelea speelt de bal door. Palma rent richting de bal. Palma draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Roldán passt de bal met de wreef. Stelea rent richting de bal. Stelea probeert naar een medespeler te passen. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma draait met de bal, schiet en ... Santapakka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Gallegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Roldán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gallegos raakt geblesseerd tijdens het duel. Mariátegui komt het veld opgelopen. Domuś komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Burga verovert de bal door een tackle van achteren. Domuś rent richting de bal. Bucătaru schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bucătaru naar de kleedkamers voor een vroege douche. Domuś raakt geblesseerd tijdens het duel. Grnčarov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mariátegui maakt een snoekduik en kopt de bal. Mulanovich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNAC F.C. 55%, Sporting Cristal -- Peru 45%.
UNAC F.C. - Sporting Cristal -- Peru 0:1

47e minuut.
Stelea geeft de bal voor. Jáuregui kopt de bal weg. Oleksy probeert de bal aan de voet te houden. Roldán rent richting de bal. Roldán geeft de bal voor. Santapakka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Gallegos met de inworp. Oleksy geeft een hoge lob. Burga onderschept slim de pass. Domuś is nu in balbezit. Domuś draait met de bal, schiet en ... Mulanovich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
El Masry passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Butilă de bal. Domuś rent richting de bal. Domuś draait met de bal, schiet en ... Mulanovich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UNAC F.C. - Sporting Cristal -- Peru 0:2

54e minuut.
Butilă kopt de bal weg. Roldán is nu in balbezit. Roldán passt de bal met de wreef. Panic rent richting de bal. Panic draait met de bal, schiet en ... Santapakka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Oleksy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roldán. Oleksy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grnčarov met een snel genomen vrije trap. Domuś maakt een snoekduik en kopt de bal. Mulanovich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
El Masry geeft de bal voor. Inworp. Ramírez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Domuś is nu in balbezit. Domuś haalt uit met een fantastische trap. Mulanovich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Oleksy geeft de bal voor. Butilă geeft de bal voor. Palma rent richting de bal. Palma draait met de bal, schiet en ... Santapakka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNAC F.C. - Sporting Cristal -- Peru 1:2

74e minuut.
Ramírez passt de bal met de wreef. Domuś is nu in balbezit. Burga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Domuś is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Grnčarov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mariátegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariátegui draait met de bal, schiet en ... Mulanovich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNAC F.C. - Sporting Cristal -- Peru 1:3

78e minuut.
Cervantes probeert naar een medespeler te passen. Palma rent richting de bal. Palma speelt de bal door. Panic rent richting de bal. Panic schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
UNAC F.C. - Sporting Cristal -- Peru 2:3

90e minuut.
Grnčarov geeft een hoge lob. Domuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Domuś passt de bal in één keer door. Mariátegui rent richting de bal. Mariátegui haalt uit met een fantastische trap. Mulanovich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNAC F.C. 53%, Sporting Cristal -- Peru 47%.
UNAC F.C. - Sporting Cristal -- Peru 2:3