Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mauritas Cusco F.C.
Mauritas Tactiek 532 Bandas
58% Balbezit 42%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
59.6 gemiddelde waardering 53.5
excellent Schieten good
very good Passen good
outstanding Verdedigen excellent


5e minuut.
Lemme rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Castañeda. Lemme is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lemme zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sollier kopt de bal weg. Daar is Bencheikh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bencheikh schiet op doel. Redondo bokst de bal weg.

9e minuut.
Przyrowski onderschept slim de pass. Preda verovert de bal door een tackle van achteren. Chalbaud rent richting de bal. Coria is nu in balbezit. Coria draait met de bal, schiet en ... Ahnert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Castañeda geeft een lange en hoge pass. Chalbaud kopt de bal weg. Coria is nu in balbezit. Coria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - Cusco F.C. 0:1

18e minuut.
Coria zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bulcke speelt de bal door. Coria rent richting de bal. Coria geeft een hoge lob. Chalbaud maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Lemme rent richting de bal. Rubio verovert de bal door een tackle van achteren. Rubio speelt de bal door. Klungelig pakt Preda de bal. Preda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - Cusco F.C. 0:2

34e minuut.
Havriciuc speelt de bal door. Sollier is nu in balbezit. Sollier met een sublieme pass. Bencheikh is nu in balbezit. Bencheikh haalt uit met een fantastische trap. Redondo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dobranschi is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kotzamanis heeft problemen om de bal te vangen. Castañeda is nu in balbezit. Castañeda probeert naar een medespeler te passen. Chalbaud rent richting de bal. Chalbaud draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kotzamanis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dobranschi de bal. Faltoso rent richting de bal. Bencheikh is nu in balbezit. Bencheikh draait met de bal, schiet en ... Redondo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mauritas 41%, Cusco F.C. 59%.
Mauritas - Cusco F.C. 0:2

67e minuut.
Havriciuc passt de bal zonder na te denken. Bulcke bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi rent richting de bal. Dobranschi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ballester de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Daar is bin Bashri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Bashri geeft een hoge lob. Przyrowski rent richting de bal. Chalbaud verovert de bal door een tackle van achteren. Chalbaud schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Coria bereikt de bal nog maar net als eerste. Coria passt de bal zonder na te denken. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalbaud draait met de bal, schiet en ... Ahnert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Faltoso passt de bal in één keer door. Coria speelt de bal door. Chalbaud is nu in balbezit. Chalbaud draait met de bal, schiet en ... Ahnert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - Cusco F.C. 0:3

87e minuut.
Klungelig pakt Havriciuc de bal. Havriciuc geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ballester de bal. Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Redondo met een harde bal richting middenveld. Coria is nu in balbezit. Coria passt de bal in één keer door. Preda bereikt de bal nog maar net als eerste. Preda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mauritas 47%, Cusco F.C. 53%.
Mauritas - Cusco F.C. 0:3