Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
salchipapa13 Pipolugo
Normal Tactiek Attack
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 36.3
weak Schieten solid
poor Passen average
hopeless Verdedigen average


4e minuut.
Irivarren geeft de bal voor. Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrionuevo begaat een overtreding. Barrionuevo krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Cirolla passt de bal zonder na te denken. Diangana met een sublieme pass. Barrionuevo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrionuevo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
salchipapa13 - Pipolugo 0:1

18e minuut.
Chocano geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barrionuevo met een snelle inworp. Cirolla rent richting de bal. Cirolla geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
salchipapa13 - Pipolugo 0:2

20e minuut.
Curyło is nu in balbezit. Curyło passt de bal met de wreef. Cirolla rent richting de bal. Cirolla schiet op doel. Reyes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
salchipapa13 - Pipolugo 0:3

22e minuut.
Cirolla is nu in balbezit. Diangana met een sublieme pass. Curyło rent richting de bal. Curyło haalt uit met een fantastische trap. Reyes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
salchipapa13 - Pipolugo 0:4

27e minuut.
Chocano is nu in balbezit. Chocano probeert naar een medespeler te passen. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández met een sublieme pass. Zevallos geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Deza kopt de bal weg. Diangana speelt de bal door. Daar is Miranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cirolla rent richting de bal. Cirolla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Pizarro kopt de bal weg. Klungelig pakt Irivarren de bal. Indacochea is nu in balbezit. Indacochea schiet op doel. Ejaria werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
salchipapa13 - Pipolugo 1:4

42e minuut.
Diangana onderschept slim de pass. Diangana probeert naar een medespeler te passen. Cirolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirolla draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rivasplata de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Cirolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirolla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
salchipapa13 - Pipolugo 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salchipapa13 59%, Pipolugo 41%.
salchipapa13 - Pipolugo 1:5

46e minuut.
Curyło onderschept slim de pass. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Curyło verovert de bal door een tackle van achteren. Curyło passt de bal zonder na te denken. Cirolla bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
salchipapa13 - Pipolugo 1:6

51e minuut.
Rivasplata rent richting de bal. Cirolla onderschept slim de pass. Cirolla met een sublieme pass. Curyło bereikt de bal nog maar net als eerste. Curyło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
salchipapa13 - Pipolugo 1:7

65e minuut.
Indacochea is nu in balbezit. Piedra onderschept slim de pass. Piedra geeft een hoge lob. Curyło bereikt de bal nog maar net als eerste. Curyło haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Curyło rent richting de bal. Curyło passt de bal met de wreef. Cirolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirolla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Piedra geeft een lange en hoge pass. Curyło rent richting de bal. Miranda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Miranda krijgt een gele kaart. Curyło is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Diangana neemt zijn aanloop.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Deza geeft een lange en hoge pass. Diangana kopt de bal weg. Piedra heeft problemen om de bal te vangen. Cirolla is nu in balbezit. Cirolla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salchipapa13 67%, Pipolugo 33%.
salchipapa13 - Pipolugo 1:7