Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BARCELONA B.M.Z Los Locos Winners
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 22.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beingolea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Romero is nu in balbezit. Cornejo onderschept slim de pass. Cornejo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Araníbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Capria bereikt de bal nog maar net als eerste. Araníbar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Araníbar is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trisano met de inworp. Bravo geeft de bal voor. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Bravo passt de bal in één keer door. Trisano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Bravo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bravo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

35e minuut.
Daar is Morán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montoya is nu in balbezit. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán schiet op doel. Luna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA B.M.Z - Los Locos Winners 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARCELONA B.M.Z 34%, Los Locos Winners 66%.
FC BARCELONA B.M.Z - Los Locos Winners 1:0

51e minuut.
Beingolea met een snelle inworp. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero speelt de bal door. Cornejo is nu in balbezit. Cornejo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Romero passt de bal zonder na te denken. Montoya is nu in balbezit. Montoya probeert naar een medespeler te passen. Morán is nu in balbezit. Morán schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Capria onderschept slim de pass. Capria speelt de bal door. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo draait met de bal, schiet en ... Ávalos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Daar is Báez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Báez geeft een lange en hoge pass. Lavado heeft problemen om de bal te vangen. Morán is nu in balbezit. Morán schiet op doel. Luna bokst de bal weg.

69e minuut.
Ávalos kopt de bal weg. Bravo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ávalos de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Daar is Romero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capria geeft de bal voor. Daar is Basombrío, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARCELONA B.M.Z 50%, Los Locos Winners 50%.
FC BARCELONA B.M.Z - Los Locos Winners 1:0