Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sport Las Risas Salamanca FC
General Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.1 gemiddelde waardering 19.6
average Schieten poor
average Passen average
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez geeft de bal voor. Armas kopt de bal weg. Daar is Diez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Cotrina geeft een hoge lob. Inworp. Sayán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Terry rent richting de bal. Terry haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Gamarra geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Melgar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buenaventura is nu in balbezit. Buenaventura haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Diez de bal. Diez draait met de bal, schiet en ... Zapata bokst de bal weg.

44e minuut.
Ramírez probeert de bal met de borst te controleren. Ramírez passt de bal met de wreef. Peredo rent richting de bal. Cortés verovert de bal door een tackle van achteren. Cortés schiet op doel. del Prado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Las Risas 60%, Salamanca FC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sport Las Risas - Salamanca FC 0:0

56e minuut.
Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cotrina de bal. Sayán verovert de bal door een tackle van achteren. Sayán draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Diez rent richting de bal. Diez schiet op doel. Zapata met een sublieme pass. Klungelig pakt Cortés de bal. Cortés haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Armas geeft een lange en hoge pass. Diez probeert de bal met de borst te controleren. Chang is nu in balbezit. Diez onderschept slim de pass. Diez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Las Risas - Salamanca FC 0:1

82e minuut.
Terry heeft problemen om de bal te vangen. Buenaventura is nu in balbezit. Cortés begaat een overtreding. Cortés krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Las Risas 50%, Salamanca FC 50%.
Sport Las Risas - Salamanca FC 0:1