Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Psicosis Paranoico Football Club El Ciclón de Mórrope
Regreso Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
28 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 24.1
excellent Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen average


2e minuut.
Kalinowski speelt de bal door. Daar is Troncoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hayashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Troncoso is nu in balbezit. Hayashi onderschept slim de pass. Paal!

6e minuut.
Parra geeft de bal voor. Inworp. Ruiz met de inworp. Calvo rent richting de bal. Calvo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Machado kopt de bal weg. Oré controleert de bal met de borst. Borysewicz speelt de bal door. Caramitru heeft problemen om de bal te vangen. Caramitru schiet op doel. Arredondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Oré geeft een lange en hoge pass. Ruiz kopt de bal weg. Caramitru rent richting de bal. Caramitru schiet op doel. Arredondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psicosis Paranoico Football Club - El Ciclón de Mórrope 1:0

17e minuut.
Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru passt de bal met de wreef. Borysewicz rent richting de bal. Borysewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Psicosis Paranoico Football Club - El Ciclón de Mórrope 2:0

29e minuut.
Boit kopt de bal weg. Beteta rent richting de bal. Beteta probeert naar een medespeler te passen. Caramitru is nu in balbezit. Caramitru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Beteta is nu in balbezit. Beteta geeft de bal voor. Begazo heeft problemen om de bal te vangen. Caramitru is nu in balbezit. Caramitru draait met de bal, schiet en ... Arredondo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Klungelig pakt Acuña de bal. Gaona speelt de bal door. Caramitru kopt de bal weg. Borysewicz rent richting de bal. Borysewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Psicosis Paranoico Football Club - El Ciclón de Mórrope 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Psicosis Paranoico Football Club 37%, El Ciclón de Mórrope 63%.
Psicosis Paranoico Football Club - El Ciclón de Mórrope 3:0

48e minuut.
Begazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru onderschept slim de pass. Caramitru geeft de bal voor. Borysewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borysewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Psicosis Paranoico Football Club - El Ciclón de Mórrope 4:0

52e minuut.
Klungelig pakt Caramitru de bal. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo passt de bal met de wreef. Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Psicosis Paranoico Football Club - El Ciclón de Mórrope 5:0

55e minuut.
Ruiz met de inworp. Calvo speelt de bal door. Caramitru is nu in balbezit. Borysewicz is nu in balbezit. Borysewicz draait met de bal, schiet en ... Arredondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Beteta bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo probeert naar een medespeler te passen. Caramitru is nu in balbezit. Caramitru schiet op doel. Arredondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Oré bereikt de bal nog maar net als eerste. Oré passt de bal met de wreef. Caramitru is nu in balbezit. Caramitru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Psicosis Paranoico Football Club - El Ciclón de Mórrope 6:0

67e minuut.
Beteta verovert de bal door een tackle van achteren. Calvo met een sublieme pass. Caramitru heeft problemen om de bal te vangen. Borysewicz rent richting de bal. Borysewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Borda geeft een hoge lob. Borysewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borysewicz passt de bal met de wreef. Caramitru rent richting de bal. Caramitru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Psicosis Paranoico Football Club - El Ciclón de Mórrope 7:0

73e minuut.
Borysewicz is nu in balbezit. Oré tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borysewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Boit zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Borysewicz kopt de bal weg. Caramitru probeert de bal met de borst te controleren. Caramitru draait met de bal, schiet en ... Arredondo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Psicosis Paranoico Football Club - El Ciclón de Mórrope 8:0

75e minuut.
Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru passt de bal in één keer door. Borysewicz is nu in balbezit. Borysewicz draait met de bal, schiet en ... Arredondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psicosis Paranoico Football Club - El Ciclón de Mórrope 9:0

78e minuut.
Calvo geeft de bal voor. Arredondo met een sublieme pass. Ambroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroz geeft een lange en hoge pass. Borysewicz springt en kopt de bal. Arredondo bokst de bal weg.

80e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ruiz zal de hoekschop nemen. Daar is Beteta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borysewicz is nu in balbezit. Borysewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Psicosis Paranoico Football Club - El Ciclón de Mórrope 10:0

86e minuut.
Parra verovert de bal door een tackle van achteren. Calvo onderschept slim de pass. Calvo geeft de bal voor. Caramitru rent richting de bal. Caramitru draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Piedra geeft een lange en hoge pass. Bueno rent richting de bal. Ambroz begaat een overtreding. Ambroz krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Ambroz kopt de bal weg. Daar is Talledo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caramitru is nu in balbezit. Caramitru draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Parra de bal onder controle te krijgen. Arredondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Parra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Psicosis Paranoico Football Club 25%, El Ciclón de Mórrope 75%.
Psicosis Paranoico Football Club - El Ciclón de Mórrope 10:0