Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Isledur Ukoha Fc
Normal Tactiek 424
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 30.4
slecht Schieten goed
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen matig


18e minuut.
Ogbodo geeft een hoge lob. Inworp. Franek met de inworp. Poljičak bereikt de bal nog maar net als eerste. Poljičak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Oretan is nu in balbezit. Poljičak rent richting de bal. Oretan bereikt de bal nog maar net als eerste. Poljičak verovert de bal door een tackle van achteren. Poljičak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Franek zal de hoekschop nemen. Daar is Ogbodo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shorunmu is nu in balbezit. Shorunmu haalt uit met een fantastische trap. Shittu bokst de bal weg.

23e minuut.
Klungelig pakt Ajide de bal. Nwosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracken schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bracken krijgt een gele kaart. Nwosu raakt geblesseerd tijdens het duel. Ojebode met een snel genomen vrije trap. Omoefe springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bale passt de bal met de wreef. Bracken bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracken speelt de bal door. Poljičak bereikt de bal nog maar net als eerste. Poljičak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Inworp. Franek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poljičak is nu in balbezit. Poljičak haalt uit met een fantastische trap. Ojebode probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isledur 59%, Ukoha Fc 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Isledur - Ukoha Fc 0:0

58e minuut.
Bracken geeft een hoge lob. Daar is Ogbodo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poljičak is nu in balbezit. Shorunmu is nu in balbezit. Shorunmu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Doeltrap. Ijeh komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Ekong geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oretan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bale bereikt de bal nog maar net als eerste. Bale schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Elejiko de bal onder controle te krijgen. Brown verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Omoefe bereikt de bal nog maar net als eerste. Omoefe schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Isledur - Ukoha Fc 1:0

67e minuut.
Ijeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijeh met een sublieme pass. Vidlička met een sublieme pass. Shorunmu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shorunmu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Doeltrap. Emedosi komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Chibueze komt het veld opgelopen.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reyman komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Oretan onderschept slim de pass. Oretan passt de bal met de wreef. Omoefe bereikt de bal nog maar net als eerste. Omoefe haalt uit met een fantastische trap. Ekong probeert de bal aan de voet te houden. Brown probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Ojebode probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Oretan de bal. Oretan probeert naar een medespeler te passen. Omoefe is nu in balbezit. Omoefe schiet op doel. Brown probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Ekong geeft een lange en hoge pass. Ojebode kopt de bal weg. Ijeh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bale bereikt de bal nog maar net als eerste. Bale draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Saygınbay komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Mbong geeft een hoge lob. Emedosi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Saygınbay de bal. Poljičak rent richting de bal. Poljičak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isledur 54%, Ukoha Fc 46%.
Isledur - Ukoha Fc 1:0